TIEDOTE: Turvallista asiointia Autokeskuksessa (Covid-19) Turvallista asiointia Autokeskuksessa Lue lisää

Liikutamme Liigaa

Autokeskus ja Liiga aloittavat yhteistyön.

Autokeskus ja Liiga ovat sopineet yhteistyöstä tulevalle jääkiekon SM-liigakaudelle. Liigaa kuljettavat yhteistyön aikana Autokeskuksen edustamat BMW-autot.

Liigan myyntijohtaja Vili Nurmi kommentoi tuoretta sopimusta liigakauden kynnyksellä: ”Todella hienoa aloittaa yhteistyö Autokeskuksen kanssa. Autokeskus edustaa useita tunnettuja ja laadukkaita brändejä, aivan kuten Liigakin. On ollut mukava suunnitella yhteistyön sisältöä Autokeskuksen osaavien ihmisten kanssa ja yhteistyö tuleekin näkymään paitsi Liigan kanavissa, myös Autokeskuksen liikkeissä tulevien kausien aikana.”

Autokeskuksen myyntijohtaja Harri Turunen on myös mielissään: ”Olemme innoissamme aloittaessamme valtakunnallisen yhteistyön Liigan kanssa! Jääkiekko liikuttaa monia suomalaisia ja me Autokeskuksella haluamme olla mukana luomassa vähäpäästöisempää ja turvallisempaa autoilua jokaisen tarpeisiin. Liigan näkyvyys tarjoaakin meille uusia kanavia tavoittaa entistä monipuolisempia yleisöjä. Toivottavasti tulevalla kaudella areenoiden katsomot saadaan turvallisesti mahdollisimman täyteen, jotta Liigan pelit saavat arvoisensa tunnelman!”

Autokeskus Oy on täyden palvelun autokauppaketju, joka työllistää noin 500 autoalan ammattilaista. Yrityksen omistaa suomalainen perheyritys Aro-Yhtymä Oy, joka on yksi maamme merkittävimmistä autoalan toimijoista. Autokeskus myy vuosittain noin 17 000 uutta ja käytettyä autoa.

Osallistu kilpailuuun ja voita pelipaita nimmareilla

Yhteistyön kunniaksi järjestämme kilpailun, jossa voit voittaa lempijoukkueesi pelipaidan nimmareilla. Tilaa uutiskirjeemme ja kommentoi Facebook-postaukseemme Liiga-yhteistyöstä kuka nostaa Kanada-maljan keväällä.

Kilpailu on voimassa 8.-12.9.2021. Arvonta suoritetaan 15.9.2021. Lue kilpailun säännöt

 

Tilaa Autokeskuksen uutiskirje

Klikkaa Facebookiin