TIEDOTE: Muutoksia aukioloihin ja maksukäytäntöihin 6.4. alkaen Muutoksia aukioloihin ja maksukäytäntöihin Lue lisää
TARJOUKSET VARAA KOEAJO VARAA HUOLTO YHTEYS­TIEDOT

Uuden sukupolven Nissan JUKE.

Uusi Nissan JUKE on hiottu viimeistä yksityiskohtaa myöten. Siinä on aiempaa suuremmat sisätilat ja enemmän tavaratilaa. Se tarjoaa Nissan Intelligent Mobility –teknologian kanssa uuden ketterän tavan ajaa. N-Design-varustetason avulla voit myös personoida uuden JUKEsi.

UUDEN NISSAN JUKEN OSTAJALLE TALVIPAKETTI 299 €*

Talvipaketti sisältää talvirenkaat 17” kevytmetallivanteilla ja lämpöpaketin. Kysy lisätietoja edusta myyjiltämme.

JUKE VALMIINA SEIKKAILUUN

Alkuperäinen Nissan JUKE rikkoi muotin ainutlaatuisella tyylillään. Nyt Nissan JUKE on jälleen valmis uudistamaan näkemyksesi urheilullisesta crossoverista.

Varaa koeajo   Tutustu tarkemmin

*EU-yhdistetty kulutus ja CO2-päästöt (uusi mittaustapa, WLTP): Uusi Nissan JUKE -mallisto: 5,9-6,4  l/100 km, 135-145 g/km. Nissan JUKE alk. 20 790 € (sis. toimituskulut 600 €). Käyttöetu alk. 335 €, vapaa autoetu alk. 500 €. *Talvipaketti sisältää 17'' talvirenkaat kevytmetallivanteilla sekä moottori- ja sisätilalämmittimen. Tarjous on yhdistettävissä muiden Nissan-tarjousten kanssa ja voimassa yksityishenkilöille uusiin tilaus- ja kauppasopimuksiin 30.4.2020 asti. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Kuvan auto erikoisvarustein

Uuden Nissan JUKEn sisätilojen muotoilu keskittää hallintalaitteet tyylikkäästi ja toimivasti kuljettajan ympärille. Uuden Nissan JUKEn sisätilojen muotoilu laittaa kuljettajan toiminnan keskipisteeseen. Käyttäjäystävällinen huipputeknologia on sijoitettu intuitiivisesti sormiesi ulottuville. Kuljettajan ja etumatkustajien niskatuista tulee heidän henkilökohtaiset äänentoistolaitteensa. Urheilulliset istuimet ympäröivät sinut tukevasti. Auto on myös erittäin tilava ja ilmava, ja näkyvyys sen sisältä on loistava.

Kiinnostuitko?

Katso tästä lähimmän Nissan-myynnin yhteystiedot:

Konala, Helsinki  –  Airport, Vantaa  –  Tampere  –  Hämeenlinna  –  Raisio