TIEDOTE: Turvallista asiointia Autokeskuksessa (Covid-19) TIEDOTE: Turvallista asiointia Autokeskuksess Lue lisää

Peugeot Expert 4x4

Peugeot Expert on nyt saatavilla myös nelivetoisena. Neliveto toteutetaan yhteistyössä tunnetun nelivetoasiantuntijan, Dangelin kanssa, jolla on pitkä historia ja erittäin vankka osaaminen nelivetotekniikasta. Uusi voimansiirron ratkaisu on erityisesti Peugeot Expertiin suunniteltu. Ratkaisu on erittäin kevyt, joten auton hyötykantavuus on saatu säilymään hyvänä.

Nelivetomallistossa on aina vakiona pohja­panssarointi sekä 20 mm maavaran korotus. Saatavilla on myös 60 mm maavaran korotus ja takatasauspyörästön lukitus, joilla voidaan tarvittaessa vielä lisätä maasto-ominaisuuksia. Vetotapa on valittavissa sähköisesti olosuhtei­den mukaan: etuveto tai neliveto. Neliveto on saatavilla malliston 120 ja 150 hv manuaalivaih­teisten mallien M- ja XL-koripituuksiin.

Nelivetoisen Peugeot Expertin moderneissa ja suorituskykyisissä moottoreissa on alhainen kulutus ja pienet CO2-päästöt, joten siinä on etuvetoisen lailla myös pienet käyttökustannuk­set. Ja lisäksi vielä Suomen hyötyajoneuvomark­kinoiden paras takuu 5 vuotta rajoittamattomilla kilometreillä – myös ammattikäyttöön.

Peugeot Expert 4x4 alkaen 40 539,07 €

(sis. toimituskulut 600 €)

Varaa koeajo

Lue lisää Peugeot Expert 4x4 -mallista

Katso hinnasto


Malliston CO2-päästöt 173 g/km, kulutus 6,6 l/100 km.