HUOLETTOMIA KILOMETREJÄ HUOLLON TIEPALVELULLA

Tarvitsetko apua? Soita 0800 143 143

Huollon tiepalvelu huolehtii sinusta ja autostasi Suomessa. Mikäli autoosi tulee vika, tulemme avuksesi niin nopeasti kuin mahdollista. Turvallisuutesi ja ajomukavuutesi ovat tärkeimpiä tavoitteitamme 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Huollon tiepalvelun tarjoaa Sinulle Peugeot.

PALVELUN EHDOT

Huollon tiepalvelu on Peugeot-autoille räätälöity palvelu. Huollon tiepalveluun kuuluvat kaikki Peugeot-autot, jotka ovat huollettu valtuutetussa Peugeot-merkkihuollossa maahantuojan huolto-ohjelman mukaisesti. Huollon tiepalvelu on lisäturva, joka on voimassa auton huoltovälin ajan. Palvelu on voimassa myös liikennevahingossa, olit sitten syyllinen tai syytön osapuoli.

AUTON KORJAAMINEN

Korjaamme autosi mahdollisuuksien mukaan paikan päällä, jotta voisit heti jatkaa matkaasi. Jos autoasi ei saada paikan päällä korjattua, kuljetamme sen korjattavaksi lähimpään valtuutettuun Peugeot-merkkihuoltoon. 

Huollon tiepalvelu ei vastaa autosi huoltamisesta tai korjaamisesta syntyneistä kustannuksista. Jos auton ovi on murrettava tai ikkuna rikottava, jotta pääsemme autoon sisälle, pyydämme sinulta siihen luvan. Tällöin auton vahingoittumisesta aiheutuvat kustannukset jäävät sinun maksettavaksi.

MATKAN JATKUMINEN

Jos autoasi ei voida korjata samana päivänä, voit jatkaa matkaasi seuraavasti:

  • taksilla tai bussilla (max. 50 €)
  • junalla (2. luokka)
  • tai annamme käyttöösi mahdollisuuksien mukaan edullisimman luokan sijaisauton korjauksen ajaksi, kuitenkin korkeintaan kolmeksi (3) vuorokaudeksi.

Palveluun sisältyy apu seuraavissa tapauksissa:

  • Tekninen vika
  • Liikennevahingot
  • Renkaan puhkeaminen