TIEDOTE: Turvallista asiointia Autokeskuksessa (Covid-19) Turvallista asiointia Autokeskuksessa Lue lisää

Autokeskus työpaikkana

Tutustu muutamiin meistä ja katso alla olevilta videoilta, minkälaista Autokeskuksessa on olla duunissa. Tulisitko sinä meille työkaveriksi?

Adnan, automyyjä

Emmi, automekaanikko

Wilhelmiina, automyyjä

Tomi, vianmääritysmekaanikko

Vuosittaisen henkilöstötutkimuksen mukaan vahvuutemme on henkilöstön kokemus työn merkityksellisyydestä ja mahdollisuudesta hyödyntää kattavasti omaa osaamistaan. Meillä myös autetaan toisiamme aktiivisesti. Edistämme kaikille avointa ja erilaisuutta arvostavaa työkulttuuria.

 

Kehittyvää osaamista

Tuemme henkilöstömme osaamista tarjoamalla mahdollisuuksia muun muassa erilaisiin merkkikohtaisiin koulutuksiin sekä pätevyystason nostamiseen. Panostamme myös esimiestyön kehittämiseen.

Kehitämme systemaattisesti työmenetelmiä, prosesseja ja työyhteisöä ja kannustamme henkilöstöä osallistumaan toiminnan kehittämiseen. Käytössämme ovat alan huippua edustavat laitteet ja tekniikka.

 

Tammikuussa 2019 Autoalan Keskusliitto ry kutsui stand up -koomikko Niko Kivelän ja Baronan haastattelemaan Autokeskus Airportin rautaisia ammattilaisia, aiheina autoalalla työskentely ja sinne kouluttautuminen. Katso tästä millaisia asioita keskusteluissa nousi esiin.