Avoimet työpaikat

Kesätyöhaku 2019 on käynnissä!

Haemme kesätyöntekijöitä eri toimipaikkoihimme monipuolisiin autoalan tehtäviin. Tarvitsemme mm. huoltomyyjiä, varaosamyyjiä ja varaosajakelijoita, mekaanikkoja, sekä henkilöitä automyynnin avustaviin tehtäviin.

Katso lisää ja hae 

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa, jonka mukaisesti haluamme tarjota nuorille mukavia kesätyökokemuksia.


Huoltomyyjiä Autokeskus Hämeenlinnaan

Haemme huoltomyyjiä monipuolisiin huollon asiakaspavelutehtäviin Hämeenlinnan toimipisteeseemme. Hae viimeistään 7.3.2019!

Katso lisää ja hae 

 

Ford-huoltovastaava Autokeskus Konalaan Helsinkiin

Autokeskus Konala uudistuu nyt kovaa vauhtia. Rakennushankkeen valmistuessa loppukeväällä 2019, pääsemme avaamaan uuden upean FordStoren. Haemme Ford-huoltovastaavaa vastaamaan Fordin huoltopalveluista ja luotsaamaan koko tiimiä tuottamaan alan parasta palvelua asiakkaillemme. Haku on auki 3.4. saakka. Klikkaan alta lisätietoihin!

Katso lisää ja hae 

 

Vauriokorjaamon osastovastaava Autokeskus Airportiin

Haemme Airportin toimipisteeseen Vantaalle vauriokorjaamon osastovastaavaa monipuolisiin asiakaspalvelu- ja esimiestehtäviin. Hae viimeistään 31.3.2019.

Katso lisää ja hae 


Avoin hakemus

Haemme säännöllisesti lisää osaajia autoliikkeen eri tehtäviin. Jos meillä ei juuri nyt ole avoimena sinua kiinnostavia työpaikkoja, voit täyttää avoimelle hakemukselle tehtävätoiveesi ja kertoa osaamisestasi. Samalla lomakkeella voit hakea myös harjoittelu- ja oppisopimuspaikkoja.

Täytä avoin hakemus

Hienoa, että olet kiinnostunut työskentelemään meillä!

 

Lue lisää Autokeskuksesta työpaikkana ja tutustu muutamiin meistä:

Autokeskus työpaikkana