Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Kesätyöhaku 2019 on käynnissä!

Haemme kesätyöntekijöitä eri toimipaikkoihimme monipuolisiin autoalan tehtäviin. Tarvitsemme mm. huoltomyyjiä, varaosamyyjiä ja varaosajakelijoita, mekaanikkoja, sekä henkilöitä automyynnin avustaviin tehtäviin.

Katso lisää ja hae 

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa, jonka mukaisesti haluamme tarjota nuorille mukavia kesätyökokemuksia.

 

Automyyjiä Airportiin Vantaalle

Kauppakeskus Jumbon vieressä Vantaalla sijaitseva Autokeskus Airport oli vuonna 2018 Suomen suurin ŠKODA-ja Nissan-jälleenmyyntipiste. Haemme nyt Autokeskus Airportiin uusia automyyjiä ŠKODA-, Nissan- ja BMW Premium Selection-myyntitiimeihimme.

katso lisää ja hae

 

Automyyjiä Raisioon

Yhdistyykö sinussa palo asiakaspalveluun sekä kiinnostus autoihin? Haluatko työskennellä osana menestyvää ja myynnistä aidosti innostunutta tiimiä? Hyvä, sillä myyntitiimeissämme on tilaa huipputekijöille, joka yksi voit olla sinä!

Katso lisää ja haeAutomekaanikkoja Raisioon ja Turkuun eri merkkien huoltotiimeihin

Voit olla alan kokenut ammattilainen tai tuoreempi tulokas, kunhan sinulla on halu kehittyä mekaanikon tehtävissä. Meillä saat hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.

Katso lisää ja haeAutokorimekaanikkoja Helsinkiin ja Tampereelle

Haemme Konalan toimipisteeseen Helsinkiin ja Tampereen toimipisteeseen autokorimekaanikkoja. Voit olla alan kokenut ammattilainen tai tuoreempi tulokas, kunhan sinulla on halu oppia ja kehittyä korimekaanikon tehtävissä. 

Lue lisää ja hae

 

Avoin hakemus

Haemme säännöllisesti lisää osaajia autoliikkeen eri tehtäviin. Jos meillä ei juuri nyt ole avoimena sinua kiinnostavia työpaikkoja, voit täyttää avoimelle hakemukselle tehtävätoiveesi ja kertoa osaamisestasi. Samalla lomakkeella voit hakea myös harjoittelu- ja oppisopimuspaikkoja.

Täytä avoin hakemus

Hienoa, että olet kiinnostunut työskentelemään meillä!

 

Lue lisää Autokeskuksesta työpaikkana ja tutustu muutamiin meistä:

Autokeskus työpaikkana