TIEDOTE: Turvallista asiointia Autokeskuksessa (Covid-19) Turvallista asiointia Autokeskuksessa Lue lisää
TARJOUKSET VARAA KOEAJO VARAA HUOLTO YHTEYS­TIEDOT

Nissan-hyötyajoneuvoihin viiden vuoden takuu

Nissanin monipuolisesta hyötyajoneuvomallistosta löydät varmasti tarpeisiin parhaiten sopivan auton.

Nissan-hyötyajoneuvoihin viiden vuoden takuu!

Nissan tarjoaa nyt yleiseurooppalaisen viiden vuoden valmistajan takuun koko hyötyajoneuvomallistolleen*. Lue lisää

Tutustu Nissanin kattavaan hyötyajoneuvomallistoon ja löydä huippuapuri tarpeisiin. Alhaiset kokonaiskustannukset ja innovatiivinen teknologia sisältyvät autoon vakiona riippumatta siitä, valitsetko kompaktin pakettiauton, suuritehoisen avolavan tai täysin sähköisen e-NV200:n.

 

Varaa koeajo Tutustu mallistoon

Katso tästä lähimmän Nissan-myynnin yhteystiedot:

Konala, Helsinki  –  Airport, Vantaa  –  Tampere  –  Raisio

 

*5 vuoden / 160 000 km:n (sen mukaan, kumpi täyttyy ensin) valmistajan takuu hyötyajoneuvomallistolle (paitsi e-NV200: 5 vuoden / 100 000 km:n valmistajan takuu sähköautojärjestelmän osille. Litium-ioniakulla on 8 vuoden / 160 000 km kapasiteetinmenetystakuu. Valmistajan takuu kattaa korjaukset, jos akun kapasiteetti laskee tänä aikana kojelaudalla näkyvistä 12 palkista alle 9 palkkiin. Ajoneuvon muille osille 3 vuoden / 100 000 km:n valmistajan takuu + 2 vuoden / 100 000 km:n 5* Jatkoturva).

Ei kilometrirajoitusta maalipintojen, alkuperäisten Nissan-osien ja -lisävarusteiden, tiepalvelun ja puhkiruostumattomuustakuun osalta. Varaosille ja lisävarusteille myönnetään joko auton takuuajan mukainen takuu (kun ne asennetaan auton takuuaikana) tai 1, 2 tai 3 vuoden takuu, tuotetyypistä riippuen.

Katso lisätietoja Nissanin takuukirjasta.