Helmi-takuuvaihtoautot

Meiltä löydät vaihtoautovalikoimamme helmet, joille myönnämme peräti 2 vuoden takuun. Helmi-takuuvaihtoautot - vain Autokeskuksesta.

Autokeskus Helmi-vaihtoautot kahden vuoden takuulla
Autokeskus Helmi-takuu sisältyy valikoituihin vaihtoautoihin, joilla on ajettu alle 9 vuotta tai 150 000 kilometriä.

  • Ei vuosittaista kilometrirajoitusta takuukauden aikana
  • Sisältää tiepalvelun
  • Sisältää sijaisautopalvelun
  • Sisältää ensimmäisen kauden veloituksettoman rengassäilytyksen sekä renkaanvaihdon
  • 14 vuorokauden vaihto-oikeus saman hintaiseen tai kalliimpaan Helmi-vaihtoautoon
  • Rekisteröitävissä myös yrityksille
  • Ajoneuvokohtainen ja siirrettävissä uudelle omistajalle tai haltijalle
  • Ei omavastuuta

LATAA TUOTE-ESITE

Tutustu Helmi-valikoimaamme


Auton ylläpito

Kun autosi vaatii huoltoa tai korjausta, niin ota yhteyttä ensisijaisesti Autokeskuksen ammattitaitoiseen korjaamoon. Jos se ei ole mahdollista, käytä ainoastaan korjaamoita, jotka täyttävät valmistajan laatuvaatimukset. Autokeskuksen ammattitaitoisten korjaamoiden yhteystiedot löydät täältä.

Mitä Autokeskus Helmi kahden vuoden takuu kattaa?
Autokeskus Helmi Takuu kattaa vakuutusehtojen mukaisten sähköisten ja mekaanisten osien ennalta arvaamattomat äkilliset rikkoutumiset. Täydelliset ehdot ilmenevät vakuutustodistuksestasi ja yleisistä ehdoista.

Autamme myös ulkomailla
Autokeskus Helmi Takuu on voimassa kaikissa EU- ja ETA-maissa, Iso-Britanniassa sekä Sveitsissä. Tarkista maata koskevat tiedot ennen matkalle lähtöä.

Miten toimin, jos auto vahingoittuu?
Ota yhteyttä AutoConceptin asiakaspalveluun. Autokeskus Helmi -takuutodistuksestasi löydät myös ohjeet miten toimia vahinkoasiassa. Vahingon sattuessa vakuutukseen sisältyy Euroopan laajuinen Road Assist Tiepalvelu, mikäli on tarve hinaukselle, sekä Rental Car Vuokra-autopalvelu vakuutusehtojen mukaisesti. Auto tulee hinata ensisijaisesti myyjäliikkeen huoltoon, jos se ei ole mahdollista, lähimpään merkkihuoltoon. Muista aina esittää Autokeskus Helmi -takuutodistus korjaamolla.

Asiakaspalvelu
Takuun hallinnoijana toimii AutoConcept Insurance Ab, jonka asiakaspalvelusta saat lisätietoa takuusta, sekä opastuksen ajoneuvon korjaamiseen liittyvissä kysymyksissä. AutoConceptin asiantuntijat tavoitat arkisin kello 8.00 - 17.00 välisenä aikana.

AutoConcept Insurance Ab
Eteläesplanadi 24
00130 HELSINKI
Puhelin: 09 42454800
[email protected]
www.autoconcept.fi

 

LATAA TUOTE-ESITE