Huollon rahoitus

Tarjoamme monipuoliset rahoitusvaihtoehdot huollon, varaosien, lisävarusteiden sekä korjausten maksamiseen.

Klarna - uusi joustava maksuratkaisu

Maksa huoltosi nyt, myöhemmin tai pilko maksusi - kaikki joustavasti puhelimellasi.

Kun huollatat autosi meillä, voit nyt maksaa miten haluat Klarnan avulla. Voit itse päättää, haluatko maksaa nyt, myöhemmin tai vaikka erissä. Kuulostaa aika mukavalta, eikö?

Autokeskus tarjoaa uuden mobiilimaksuratkaisun, jolla voi maksaa laskun joustavasti. Heti kun autosi on valmis huollosta, saat tekstiviestin, jonka kautta voit halutessasi maksaa laskulla, osamaksulla, kortti- tai pankkimaksulla. Osamaksuhakemus tehdään suoraan tekstiviestin linkin kautta ilman että täytyy ladata mobiilisovellusta tai odottaa manuaalista luottotarkastusta.

Lue lisää Klarnasta

Autokeskus Erä ja Lasku

Maksa huoltosi miten ja milloin haluat – kerralla, vähän myöhemmin tai vähän kerrallaan.

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Walley:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut palvelut/tavarat itsellesi ennen niiden maksamista. Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla vähintään laskulla näkyvän vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Walley:n kanssa.

Lue lisää Erä ja Laskusta

Autokeskus Raha

Autokeskus Raha tuo helppoutta ja joustavuutta autoilun huolto- ja korjauskustannusten hallintaan. Voit ostaa Autokeskus Rahan vaihtoauton oston yhteydessä kolmelle eri summalle: 400 €, 800 € tai 1000 €. Voit rahoittaa palvelun näppärästi auton osamaksusopimuksen yhteydessä, maksaen esimerkiksi 10 €/kk.

Lue lisää Autokeskus Rahasta

Verkkomaksaminen

Maksa tilauksesi verkkopalvelussamme helposti kortti- tai verkkopankkimaksulla tai jaa maksusi laskulle - kaikki joustavasti verkkomaksulla. Verkkomaksu on saatavilla osaan tuotteista ja palveluista huollon ja renkaiden verkkopalveluissamme.

Lue lisää verkkomaksamisesta