TIEDOTE: Turvallista asiointia Autokeskuksessa (Covid-19) Turvallista asiointia Autokeskuksessa Lue lisää

Huollon rahoitus

Tarjoamme monipuoliset rahoitusvaihtoehdot huollon, varaosien, lisävarusteiden sekä korjausten maksamiseen.

Klarna - uusi joustava maksuratkaisu

Maksa huoltosi nyt, myöhemmin tai pilko maksusi - kaikki joustavasti puhelimellasi.

Kun huollatat autosi meillä, voit nyt maksaa miten haluat Klarnan avulla. Voit itse päättää, haluatko maksaa nyt, myöhemmin tai vaikka erissä. Kuulostaa aika mukavalta, eikö?

Autokeskus tarjoaa uuden mobiilimaksuratkaisun, jolla voi maksaa laskun joustavasti. Heti kun autosi on valmis huollosta, saat tekstiviestin, jonka kautta voit halutessasi maksaa laskulla, osamaksulla, kortti- tai pankkimaksulla. Osamaksuhakemus tehdään suoraan tekstiviestin linkin kautta ilman että täytyy ladata mobiilisovellusta tai odottaa manuaalista luottotarkastusta.

Lue lisää Klarnasta

Autokeskus Erä ja Lasku

 

Autokeskus Erä ja Laskulla voit maksaa ostoksesi kerralla laskulla tai valita kertaluoton, jossa valitset sinulle parhaiten sopivan maksuajan ja kuukausierät. Maksutavat on tarkoitettu ostoksiin, joiden yhteissumma on 30-3000 euroa.

  • Autokeskus Laskulla saat 14 päivää maksuaikaa ostoksillesi. Kun maksat laskun eräpäivään mennessä, et maksa ostoksistasi korkoja tai luottokuluja.
  • Autokeskus Erä on kätevä tapa jakaa ostoksen vaikutusta talouteesi useammalle kuukaudelle. Jos laskun saatuasi haluat maksaa ostoksesi sinulle paremmin sopivalla maksuajalla, voit tehdä laskusta kertaluottosopimuksen osoitteessa bill.collectorpayments.fi
  • Autokeskus Erään ja Autokeskus Laskuun tarvittavaa luottopäätöstä varten sinulta pyydetään kassalla henkilötietojasi. Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen ja vahvistanut ostotapahtuman allekirjoituksellasi, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi tai kotiosoitteeseesi.

Lue lisää Erä ja Laskusta

Autokeskus Raha

Autokeskus Raha tuo helppoutta ja joustavuutta autoilun huolto- ja korjauskustannusten hallintaan. Voit ostaa Autokeskus Rahan vaihtoauton oston yhteydessä kolmelle eri summalle: 400 €, 800 € tai 1000 €. Voit rahoittaa palvelun näppärästi auton osamaksusopimuksen yhteydessä, maksaen esimerkiksi 10 €/kk.

Lue lisää Autokeskus Rahasta

Verkkomaksaminen

Maksa tilauksesi verkkopalvelussamme helposti kortti- tai verkkopankkimaksulla tai jaa maksusi laskulle - kaikki joustavasti verkkomaksulla. Verkkomaksu on saatavilla osaan tuotteista ja palveluista huollon ja renkaiden verkkopalveluissamme.

Lue lisää verkkomaksamisesta