Lentohuolto

Lentohuolto on tarkoitettu sinulle, joka jätät autosi useammaksi päiväksi Helsinki-Vantaan lentoasemalle liikematkan tai lomamatkan ajaksi ja haluat huollattaa tai korjauttaa auton matkan aikana.

Kun haluat käyttää lentohuoltoa, tilaa normaalisti huoltoaika ja kerro koska olet lähdössä, sovi asiasta huoltovarausta tehdessäsi. Voit hyödyntää palveluamme myös kotimaan lennoilla, esim. työmatka (lentohuolto vaatii vähintään 1 työpäivän klo 8-16 matkan).

Palvelu sisältää pysäköintipaikan ja avainten säilytyksen matkan ajan. Auto noudetaan lentokentältä huoltoon ja palautetaan huollon jälkeen takaisin. Siirto- ja palvelumaksu on vain 75 €, sisältäen enintään 14 vrk pysäköintimaksun. Lentohuollon voi varata kaikista toimipisteistämme.

Ohjeet lentohuoltoon tulijalle

Lentopysäköinti sijaitsee Helsinki-Vantaalla P3B-pysäköintihallissa. Avaimet jätetään Excess Baggage vastaanottopisteeseen. Excess Baggage vastaanottopiste sijaitsee lentoaseman tuloaulassa. Katso tästä tarkemmat ohjeet pysäköintiin ja avainten luovutukseen/noutamiseen: Lentohuollon saapumis- ja pysäköintiohje (pdf)

Huomiothan, että avaimia voi noutaa ja palauttaa vain palvelupisteen aukioloaikojen puitteissa.

Ma-Su 5:00 – 21:00

 

Yhteystiedot Konala

Yhteystiedot Airport