Tuulilasit ja kiveniskeymät

Oli kyse sitten kiveniskemästä tai isommasta vauriosta, korjaamme ja vaihdamme tuulilasisi nopeasti ja ammattitaidolla. Onko autossasi lasivakuutus? Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Palvelun laadun takaa ammattitaitoinen, tuotteisiimme erikoistunut ja koulutettu henkilökunta, sekä alan modernein teknologia. Käytämme autollesi suunniteltuja työmenetelmiä, testauslaitteita ja työkaluja. Ammattilaisemme arvioivat, onko vaurioitunut lasi parempi korjata tai vaihtaa. Pyydä ensin tarjous verkkolomakkeemme kautta, niin olemme sinuun yhteydessä ja sovimme tuulilasin korjauksen tai vaihdon ajankohdan. Autamme sinua myös tuulilasivakuutukseen liittyvissä kysymyksissä.

Sijaisauto lasinvaihdon ajaksi veloituksetta! Sisältää 100 km ajon sekä polttoaineen.

Varaa aika tai pyydä tarjous

Tuulilasin vaihto

Olemme uusineet tuulilaseja jo useiden vuosien ajan, voit siksi luottaa ammattitaitoomme kaikissa tuulilasiasennuksiin liittyvissä asioissa. 

Takuu: Myymillämme ja vaihtamillamme tuulilaseilla on takuu asennus- tai valmistusvirheiden varalta. Voit siis luottaa siihen, että saat aina takuulla uuden kestävän tuulilasin.

Kalibrointi: Tuulilasinvaihdon yhteydessä autosi mahdolliset tuulilasiin kiinnitetyt sensorit vaativat kalibroinnin toimiakseen autonvalmistajan tarkoittamalla tavalla. Lue lisää kalibroinnista

Varaa aika tai pyydä tarjous

Tuulilasin kiveniskeymän korjaus

Jos tuulilasin kiveniskeymä on alle 15 mm halkaisijaltaan, se kannattaa korjata mahdollisimman nopeasti, jotta tuulilasiin ei tulisi halkeamaa – halkeamaa ei voi korjata kuin vaihtamalla koko tuulilasin. Myös halkaisijaltaan suurempien kiveniskeymien korjauksesta kannattaa kuitenkin pyytää korjausarvio ja selvittää onko korjaaminen mahdollista, sillä kiveniskemän korjaaminen on aina edullisempaa kuin koko tuulilasin vaihtaminen.

Kun huomaat kiveniskemän tuulilasissa, pyri mahdollisimman nopeasti estämään kosteuden ja lian pääsy kiveniskemään. Se onnistuu peittämällä iskeymäkohta esimerkiksi läpinäkyvällä teipillä. Varaa sen jälkeen heti aika kiveniskemän korjaukseen tai pyydä ensin hinta-arvio.

Hinnat

Jos autosi vakuutukseen sisältyy lasivakuutus, on tuulilasin korjauttaminen sinulle veloituksetonta. Vakuutusyhtiösi maksaa korjauskustannukset, eikä korjauttaminen myöskään vaikuta bonuskertymiisi. Jos et ole varma onko autossasi lasivakuutus, voimme selvittää asian yhdessä.

Kiveniskemän korjaus alk. 55 € / kpl.
Mikäli samalla kerralla korjataan useampia kiveniskemä, maksavat ensimmäisen iskemän jälkeen korjattavat iskemien korjaukset 30 € / kpl.

Hinnat on laskettu max. 15 mm halkaisijan kiveniskemän mukaan.

Kysy hinta-arvio

 

Teemme kiveniskeymän korjauksia ja tuulilasin vaihtoja kaikissa toimipisteissämme.

Toimipisteidemme yhteystiedot

Helsinki | Vantaa | Tampere | Hämeenlinna | Hyvinkää | Raisio | Turku

 

Kolarikorjaamon tarjoukset