Tuulilasit ja kiveniskeymät

Oli kyse sitten kiveniskemästä tai isommasta vauriosta, korjaamme ja vaihdamme tuulilasisi nopeasti ja ammattitaidolla. Onko autossasi lasivakuutus? Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Palvelun laadun takaa ammattitaitoinen, tuotteisiimme erikoistunut ja koulutettu henkilökunta, sekä alan modernein teknologia. Käytämme autollesi suunniteltuja työmenetelmiä, testauslaitteita ja työkaluja. Ammattilaisemme arvioivat, onko vaurioitunut lasi parempi korjata tai vaihtaa. Voit halutessasi varata itse ajan tuulilasin vaihtoon tai korjaukseen verkkopalvelustamme joko omakustanteisesti tai vakuutusyhtiön lasivakuutuksen puitteissa. Vaihtoehtona voit jättää tarjouspyynnön. Olemme sinuun yhteydessä lasinvaihtotarjouksemme merkeissä. Autamme sinua myös tuulilasivakuutukseen liittyvissä kysymyksissä.

Varaa aika tai pyydä tarjous

Tuulilasin vaihto

Olemme uusineet tuulilaseja jo useiden vuosien ajan, voit siksi luottaa ammattitaitoomme kaikissa tuulilasiasennuksiin liittyvissä asioissa. Tuulilasin vaihto hoituu päivässä eli kun tuot autosi aamulla lasinvaihtoon, saat sen iltapäivällä takaisin.

Takuu: Myymillämme ja vaihtamillamme tuulilaseilla on takuu asennus- tai valmistusvirheiden varalta. Voit siis luottaa siihen, että saat aina takuulla uuden kestävän tuulilasin.

Kalibrointi: Tuulilasinvaihdon yhteydessä autosi mahdolliset tuulilasiin kiinnitetyt sensorit vaativat kalibroinnin toimiakseen autonvalmistajan tarkoittamalla tavalla. Lue lisää kalibroinnista

Varaa aika tai pyydä tarjous

Tuulilasin kiveniskeymän korjaus

Jos tuulilasin kiveniskeymä on alle 20 mm halkaisijaltaan, se kannattaa korjata mahdollisimman nopeasti, jotta tuulilasiin ei tulisi halkeamaa – halkeamaa ei voi korjata kuin vaihtamalla koko tuulilasin. Myös halkaisijaltaan suurempien kiveniskeymien korjauksesta kannattaa kuitenkin pyytää korjausarvio ja selvittää onko korjaaminen mahdollista, sillä kiveniskemän korjaaminen on aina edullisempaa kuin koko tuulilasin vaihtaminen. Kun huomaat kiveniskemän tuulilasissa, pyri mahdollisimman nopeasti estämään kosteuden ja lian pääsy kiveniskemään. Se onnistuu peittämällä iskeymäkohta esimerkiksi läpinäkyvällä teipillä.

Kiveniskeymän korjaukset teemme odottaessa (arvioitu kesto n. 30 minuuttia). Halutessasi voit varata ajan etukäteen verkossa.

Hinnat

Jos autosi vakuutukseen sisältyy lasivakuutus, on tuulilasin korjauttaminen sinulle veloituksetonta. Vakuutusyhtiösi maksaa korjauskustannukset, eikä korjauttaminen myöskään vaikuta bonuskertymiisi. Jos et ole varma onko autossasi lasivakuutus, voimme selvittää asian yhdessä.

Kiveniskemän korjaus alk. 55 € / kpl.
Mikäli samalla kerralla korjataan useampia kiveniskemä, maksavat ensimmäisen iskemän jälkeen korjattavat iskemien korjaukset 30 € / kpl.

Hinnat on laskettu max. 20 mm halkaisijan kiveniskemän mukaan.

Varaa aika tai kysy hinta-arvio

 

Tuulilasipalveluidemme yhteystiedot ja aukioloajat

Helsingissä ja Vantaalla palvelevat erilliset tuulilasiasentamot. Muissa toimipisteissä tuulilasipalvelut löytyvät huollon yhteydestä.

Helsinki | Vantaa | Tampere | Hämeenlinna | Hyvinkää | Raisio | Turku

 

Kolarikorjaamon tarjoukset