TIEDOTE: Turvallista asiointia Autokeskuksessa (Covid-19) Turvallista asiointia Autokeskuksessa Lue lisää

Autokeskus Turva

Vaihtoauto huolettomiin kilometreihin

Autokeskus Turva on palvelupaketti vaihtoautoon, jolla voit minimoida yllättävät korjauskulut ja ikävät tilanteet. Turva kattaa ison joukon yleisimpiä auton korjauskuluja, jotka eivät kuulu normaaliin huoltoon tai määräaikaiseen kunnossapitoon.

Saat Turvan lähes kaikkiin vaihtoautoihin, jotka on otettu käyttöön alle kuusi vuotta sitten ja joiden ajokilometrimäärä on enintään 100 000 km.

Autokeskus Turva on voimassa joko 18 kk tai 30 000 km riippuen siitä, kumpi ehdoista täyttyy ensin. Voimassaolon edellytyksenä on auton määräaikaishuolto-ohjelman noudattaminen ja huoltojen suorittaminen Autokeskuksen merkkihuollossa. Autokeskus Turva on myönnettävissä ehtojen mukaisesti henkilöautoihin yksityiskäyttöön. Turva raukeaa auton omistajavaihdoksen yhteydessä.

Autokeskus Turvan saat hintaan 1,08 €/pv (kok. hinta 595 €). Autokeskus Turvassa on 100 € omavastuu, joka on rikkoutumiskohtainen.

Autokeskus Turva sisältää:

Kattava suoja autollesi

Autokeskus Turva korvaa äkilliset tekniset rikkoutumiset tai viat, jotka vaikuttavat auton toimintaan.

Rahoitus ja vakuutus

Varmistamme asiakkaillemme kilpailukykyisen rahoituksen ja vakuutuksen.

Autokeskus Tiepalvelu

Kaikkiin Autokeskus Turvan alaisiin autoihin sisältyy Autokeskus Tiepalvelu.

Sopimuskauden jälkeen Tiepalvelu aktivoituu veloituksetta uudelleen (12 kk kerrallaan) vauriokorjauksen yhteydessä tai suoritettaessa valmistajan tai maahantuojan voimassa olevan määräaikaishuolto-ohjelman mukainen huolto Autokeskuksessa.

Tarvitsetko apua? Soita 0200 22200 (24h/7vrk)

Omavastuuturva tai huoltoraha 100 €

Autokeskus-omavastuuturva maksaa puolestasi yhden vauriokorjauksen omavastuun 100 € asti (etu ei koske tuulilasivahinkoja). 100 € edun voi halutessaan käyttää vaihtoehtoisesti auton määräaikaishuoltokustannuksiin tai Autokeskus Turvan omavastuun vähennykseen. Etu käytettävissä vain Turvan voimassaolon aikana.

Autokeskus Turvan piiriin ei kuulu:

Huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot osineen, normaalista kulumisesta aiheutuneet viat ja vauriot (esim. pyyhkijänsulat), tehdastakuun piiriin kuuluvat viat ja vauriot, ajoneuvon virheellisestä käytöstä ja huolimattomuudesta aiheutuneet viat ja vauriot (esim. väärä polttoaine) sekä valmistajan huolto-ohjelman noudattamisen laiminlyönneistä aiheutuneet viat.

Autokeskus Turva asiakaspalvelu:

Kun tarvitset ajoneuvoosi korjausta, joka johtuu Autokeskus Turvaan sisältyvän osan rikkoutumisesta, soita asiakaspalveluumme.

Autokeskus Turva -asiakaspalvelu
0300 30 8137

(Avoinna arkisin klo 7-18)

Lisätietoja:

Autokeskus Turva -sopimusehdot (pdf)

Autokeskus Turva -esite (pdf)

Autokeskus Tiepalvelu -esite (pdf)