TIEDOTE: Turvallista asiointia Autokeskuksessa (Covid-19) Turvallista asiointia Autokeskuksessa Lue lisää

Autokeskus Turva

Minimoi autosi korjauskulut Autokeskus Turvalla - Kattava suoja autollesi.

Autokeskus Turva on palvelupaketti vaihtoautoon, jolla voit minimoida yllättävät korjauskulut ja ikävät tilanteet. Turva kattaa ison joukon yleisimpiä auton korjauskuluja, jotka eivät kuulu normaaliin huoltoon tai määräaikaiseen kunnossapitoon.

Autokeskus Turvalla minimoit autosi korjauskulut

Autokeskus Turva 12 kk
Autokeskus Turva-vakuutus on mahdollista saada vain Autokeskus-liikkeistä myytäviin vaihtoautoihin. Autokeskus Turvan saat hintaan 595 €.

  • Ei vuosittaista kilometrirajoitusta vakuutuskauden aikana
  • Rekisteröitävissä myös yrityksille
  • Ajoneuvokohtainen ja siirrettävissä uudelle omistajalle tai haltijalle
  • Sisältää tiepalvelun
  • Auton omistajan tai haltijan omavastuu vian korjauksesta on 100€
  • Lisätietoja saat palvelevilta vaihtoautomyyjiltämme

Katso tästä autot, joihin Turva on saatavilla


Mitä Autokeskus Turva 12kk kattaa?

Autokeskus Turva 12kk kattaa vakuutusehtojen mukaisten sähköisten ja mekaanisten osien ennalta arvaamattomat äkilliset rikkoutumiset. Täydelliset ehdot ilmenevät vakuutustodistuksestasi ja yleisistä ehdoista.

Autamme myös ulkomailla
Autokeskus Turva 12 kk on voimassa kaikissa EU- ja ETA-maissa, Iso-Britanniassa sekä Sveitsissä. Tarkista maata koskevat tiedot ennen matkalle lähtöä.

Miten toimin, jos auto vahingoittuu?
Ota yhteyttä AutoConceptin asiakaspalveluun. Autokeskus Turva -vakuutustodistuksestasi löydät myös ohjeet miten toimia vahinkoasioissa. Vahingon sattuessa vakuutukseen sisältyy Euroopan laajuinen Road Assist -tiepalvelu, mikäli on tarve hinaukselle. Auto tulee hinata
ensisijaisesti myyjäliikkeen huoltoon. Jos se ei ole mahdollista, lähimpään merkkihuoltoon. Muista aina esittää Autokeskus Turva 12kk -vakuutustodistus korjaamolla.

Auton ylläpito
Kun autosi vaatii huoltoa tai korjausta, niin ota ensisijaisesti yhteyttä Autokeskuksen ammattitaitoiseen korjaamoon. Jos se ei ole mahdollista, käytä ainoastaan korjaamoita, jotka täyttävät valmistajan laatuvaatimukset. Autokeskuksen ammattitaitoisten korjaamoiden yhteystiedot löydät täältä.

Asiakaspalvelu
Autokeskus Turva 12 kk -vakuutuksen hallinnoijana toimii AutoConcept Insurance Ab. Asiakaspalvelusta saat lisätietoa vakuutuksesta, sekä opastuksen ajoneuvon korjaamiseen liittyvissä kysymyksissä. AutoConceptin vakuutusasiantuntijat tavoitat arkisin kello 8.00 - 17.00 välisenä aikana.

Yhteystiedot:
AutoConcept Insurance Ab
Eteläesplanadi 24
00130 HELSINKI
Puhelin: 09 42454800
info@autoconcept.fi
www.autoconcept.fi