Työsuhdeautoilijalle

Meiltä Autokeskuksesta saat tukea ja palvelua paitsi auton hankinnassa myös huolto- ja vauriokorjausasioissa sekä muissa autoiluun liittyvissä kysymyksissä.

Oletko hankkimassa tai vaihtamassa työsuhdeautoa?

Minkä auton valitsisin? Paljon maksaa vetokoukku autoon? Mitkä ovat harkitsemani automallin vakiovarusteet? Mikä on auton verotusarvo? Mitkä automallit mahtuvat hinta- tai verotusarvorajaani?

Automyyntimme on palveluksessasi kaikissa edellä olevissa kysymyksissä ja tukee sinua auton hankintaan tai vaihtoon liittyvissä asioissa. Aloittaessasi uuden auton hankintaa sinun kannattaa ensin selvittää, tarvitsetko erityisen luvan uuden auton tilaamiseen ja onko Autokeskus yrityksesi sallittujen autotoimittajien listoilla. Myös automyyntimme auttaa mielellään sinua selvittämään asiaa.

Autokeskuksella on puitesopimuksia yritysten kanssa autojen hankinnasta, toimituksista, huolloista ja muista autopalveluista. Asioidessasi autoliikkeessämme kerro, että olet hankkimassa työsuhdeautoa ja minkä yrityksen palveluksessa työskentelet. Näin automyyntimme osaa etsiä mahdollisen puitesopimuksen tiedot ja ottaa ne huomioon hankintaprosessissa.

Mikäli yrityksellänne ei ole vielä puitesopimusta Autokeskuksen kanssa, yritysmyyntitiimimme auttaa mielellään!

Yritysmyynnin yhteystiedot

 


Haluatko varata koeajon tai tutustua uusien autojen valikoimaamme?

Klikkaa linkkejä alla tutustuaksesi mallistoomme ja varataksesi koeajon!

BMW | BYD | FORD | KIA | NISSANŠKODA | TOYOTA | HYÖTYAJONEUVOT