Verkkomaksaminen

Maksa tilauksesi verkkopalvelussamme helposti kortti- tai verkkopankkimaksulla tai jaa maksusi laskulle - kaikki joustavasti verkkomaksulla. Verkkomaksu on saatavilla osaan tuotteista ja palveluista huollon ja renkaiden verkkopalveluissamme.

Ostosten maksaminen Autokeskuksen verkkopalvelussa on turvallista ja helppoa. Voit maksaa tilauksesi verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla.

Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä Jousto Lasku. Palvelun tarjoaa Visma Pay.

Jousto Laskulla saat maksuaikaa 30 vuorokautta tilauksen käsittelystä. Joustolla voit maksaa ostoksesi 3 000 euroon asti. Jousto Laskusta veloitetaan 2,90 euron laskutuslisä. Laskussa ei veloiteta laskutuslisän lisäksi korkoa tai muita kuluja. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa.

Lue lisää Joustosta

Jouston osamaksulaskuri

Verkkomaksaminen on käytössä verkkopalvelussamme rajoitetusti vain osaan tuotteista ja palveluista huolto- ja rengaspalveluissamme ja koskee vain osaa toimipisteitä.