TIEDOTE: Turvallista asiointia Autokeskuksessa (Covid-19) Turvallista asiointia Autokeskuksessa Lue lisää
TARJOUKSET VARAA KOEAJO VARAA HUOLTO YHTEYS­TIEDOT

Uusi Nissan Ariya

Nissanin uusi täysin sähköinen crossover - valmistaudu lanseeraukseen.

NISSAN ARIYA - uusi aika koittaa

Nissan esittelee seuraavan sukupolven crossover-sähköauton. Parhain esimerkki Nissan Intelligent Mobilitysta. Tehty vapauttamaan sisäinen voima. Sinussa. Minussa. Meissä kaikissa. Viemme liikkumisen seuraavalle tasolle kyvyllä, tarkkuudella ja tyylillä.

Valitse oikea ARIYA sinulle

Liiku vapaasti. Toimintamatkan ollessa jopa 500 km*, sinua ei pidättele mikään. Vaihtoehtona on 63 kWh:n ja 87 kWh:n akut ja etu- tai neliveto. ARIYA tarjoaa mahdollisuuden valita viidestä eri yhdistelmästä.

Löydä täydellinen vaihtoehto. Mahdollisuus valita kahden akun ja kolmen voimansiirtojärjestelmän väliltä – joista yksi on e-4ORCE-neliveto – mahdollistaa sinulle räätälöidyn kokemuksen.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Lue lisää Nissan Ariyasta

Katso tästä lähimmän Nissan-myynnin yhteystiedot:

Konala, Helsinki  –  Airport, Vantaa  –  Tampere  –  Raisio

 

*Toimintamatkalukemat perustuvat EU:n lainsäädännön mukaisiin laboratoriotesteihin, ja ne on tarkoitettu eri ajoneuvotyyppien väliseen vertailuun. Tiedot eivät viittaa yksittäiseen ajoneuvoon eivätkä kuulu osana tarjoukseen. Lukemat eivät välttämättä kuvaa todellisia ajossa syntyviä päästöjä. Virallisiin tuloksiin voivat vaikuttaa valinnaiset lisävarusteet, huolto, ajotyyli ja ei-tekniset tekijät, kuten sääolosuhteet.

Huomaa, että kaikki kuvat ja tuotetiedot ovat suuntaa-antavia. Teemme parhaamme, että tiedot pitävät paikkansa ja ovat ajan tasalla, mutta jatkuvan tuotekehityksemme vuoksi tiedot ja varusteet voivat muuttua milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Tekniset tiedot ovat alustavia ja voivat muuttua ennen virallista tyyppihyväksyntää.