AutoFestarit - Tapahtumia ja tarjouksia pitkin kesää feat. Rapfaija AutoFestarit feat. Rapfaija Lue lisää

BMW 530e huoltoleasingillä alk. 949 €/kk

BMW 530e xDrive Touring huoltoleasingillä yrityksille.

BMW Huoltoleasing yrityksille.

BMW 530e xDrive Touring alk. 949 €/kk*

Sopimusaika tarjouksessa 36 kk / 45 tkm.

Valitse yrityksellesi vaivaton ja riskitön huoltoleasing. 

BMW Huoltoleasing on määräaikainen vuokrasopimus, joka sisältää sovitut ajokilometrit, määräaikaishuollot sekä normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset. Polttoainetta, ajoneuvoveroa ja vakuutusta lukuun ottamatta kaikki kustannukset ovat mukana kiinteässä kuukausierässä. BMW Huoltoleasingillä pidät yrityksesi pääoman liiketoimintasi kehittämisessä ja lisäksi kuukausivuokrat ovat vähennyskelpoisia arvonlisäveron osalta. BMW Huoltoleasing -sopimuksella sinun ei tarvitse huolehtia jäännösarvoista tai auton jälleenmyynnistä ja myös autokulujen budjetointi on äärimmäisen helppoa. Lue lisää huoltoleasingistä

 

Ota heti yhteyttä BMW-myyntiimme

Katso BMW-myyntimme yhteystiedot:

BMW Tampere BMW Hämeenlinna BMW Raisio

 

*BMW 530e xDrive Touring tasaerin alk. 949 €/kk (36 kk /45 tkm) ilman käsirahaa. Leasing-vuokrat (erät 1–36) yht. 34 164 €. BMW Huoltoleasingin tuottaa Autoleasingyhtiö NF Fleet Oy, Ohtolankatu 4, 01510 Vantaa. Sopimuksen tekemisen edellytyksenä on hyväksytty luottopäätös.

Tarjous voimassa 30.9.2024 asti. Autot rekisteröitävä 31.12.2024 mennessä. Huom! Jos auton hinta muuttuu 1.9.2024 alv-muutoksen johdosta, vaikuttaa se auton leasinghintaan jos auto otetaan käyttöön 1.9. tai sen jälkeen. Vaikka auton hinta ei muuttuisi, niin leasinglaskun kk-erä muuttuu 1.9. jälkeen veron muutoksen verran.