Autohuuma-viikot 10.-25.3. - kevään parhaat tarjoukset Autohuuma 10.-25.3. Lue lisää

BMW X3:n ostajalle metalliväri 0€

Uuden BMW X3 -mallin ostajalle metalliväri veloituksetta.

Uusi BMW X3

ERI SYDÄMET, SAMA SYKE.

Valitsitpa bensiinin tai dieselin, ladattavan Plug-in Hybridin tai täyssähkön, niin voit olla varma, että se on suunniteltu sinulle, joka rakastat ajamista.

Upea leveysvaikutelma ja X-malleille tyypilliset elementit antavat BMW X3:n keulalle erittäin vahvan ilmeen. Erityisen kulmikas jäähdyttimen BMW-säleikkö ja uudelleen muotoiltu puskuri, jossa on pystysuuntaiset, kolmiomaiset ilmanottoaukot, viestivät auton poikkeuksellista suvereeniutta. BMW X3:n uudelleen muotoiltu perä on yhtä lailla sekä omaleimainen että moderni.

Sisätila tekee vaikutuksen uudistetulla keskikonsolilla, jossa on korkeakiiltoisen mustat koristelistat ja uudet ilmastoinnin käyttöelementit. Mukavuutta lisäävät vakiovarusteena olevat perforoidulla Sensatecilla verhoillut urheiluistuimet ja 10,25" keskustietonäyttö, jonka saa haluttaessa jopa 12" kokoisena.

Älykkään kevytrakennekonseptin lisäksi BMW X3:ssa on ainutlaatuinen jäähdyttimen säleikön Active Air Stream -ilmaläppäohjaus – kun jäähdytysilmaa tarvitaan vähemmän, ilmaläppä suljetaan automaattisesti, mikä parantaa aerodynamiikkaa entisestään. Lue lisää maahantuojan sivuilta

X3 xDrive 30e A Charged Edition alk. 62.758,51 €

Vapaa autoetu alk. 1090 €/kk ja käyttöetu alk. 925 €/kk

Uuden BMW X3 -mallin ostajalle nyt metalliväri kaupan päälle –Toimi heti!

Varaa koeajo

Pyydä tarjous tai kysy lisää BMW-myyjiltämme – katso yhteystiedot

BMW Tampere BMW Hämeenlinna BMW Raisio