Helposti BMW-huoltoon 24/7

BMW-merkkihuoltoon meille Autokeskukseen vaikka kotisohvalta!

BMW Service -merkkihuollostamme saat kaikki palvelut helposti ja turvallisesti. Voit hoitaa autosi koko huollon vaikkapa kotisohvalta. Näin se toimii!

Kotiovelta kotiovelle

BMW Service -merkkihuoltomme nouto- ja palautuspalvelun voit tilata huoltovarauksen yhteydessä. Kun valitset palvelun, huolto noutaa ja palauttaa autosi sovitun mukaan. Tarvittaessa voit varata huollon ajaksi sijaisauton.

Meillä on myös käytössä huollon 24/7 -palveluautomaatti, jonka avulla auton voi viedä huoltoon ja hakea huollosta myös liikkeiden aukioloaikojen ulkopuolella.

Huoltovideo mekaanikolta

Katso autosi tekninen tarkastus uudella työkalullamme – BMW Service Video. Jätä BMW-autosi korjaamollemme ja saat viestinä videon autosi tarkastuksesta, kuvauksen sen kunnosta ja selkeän korjauskustannusarvion. Sinun on vain merkittävä ja vahvistettava mahdollisten korjauksien laajuus sovelluksen sivulla, jotta korjaustyöt voivat alkaa saman tien.

Varaa huolto verkossa

Kun auto on huollon tarpeessa, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin klikata itsesi nettiin. Verkossa ajanvaraus hoituu 24/7 eli juuri silloin, kun itsellesi parhaiten sopii. Riittää, kun tiedät autosi rekisterinumeron ja mittarilukeman.

BMW Service -merkkihuollossamme autosi on tuttuun tapaan hyvissä käsissä. Tervetuloa huoltoon meille Autokeskukseen!

 

Varaa huolto

Katso kaikki BMW-huollon palvelut