Helposti ja nopeasti FORD-huoltoon 24/7

FORD-merkkihuoltoon meille Autokeskukseen vaikka kotisohvalta!

Ford-merkkihuollostamme saat kaikki palvelut helposti ja turvallisesti. Voit hoitaa autosi koko huollon vaikkapa kotisohvalta. Näin se toimii!

Kotiovelta kotiovelle

Ford-merkkihuoltomme nouto- ja palautuspalvelun voit tilata huoltovarauksen yhteydessä. Kun valitset palvelun, huolto noutaa ja palauttaa autosi sovitun mukaan. Tarvittaessa voit varata huollon ajaksi sijaisauton.

Meillä on myös käytössä huollon 24/7 -palveluautomaatti, jonka avulla auton voi viedä huoltoon ja hakea huollosta myös liikkeiden aukioloaikojen ulkopuolella.

Huoltovideo mekaanikolta

Autokeskuksen VideoCheck on täysin uusi palvelu, joka kertoo havainnollisen videoraportin muodossa mitä autollesi todella kuuluu. Videolla ammattitaitoinen mekaanikkomme näyttää mahdolliset havainnot autosi kunnostusta vaativista kohteista ja ehdotukset niiden korjaamiseksi.

Varaa huolto verkossa

Kun auto on huollon tarpeessa, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin klikata itsesi nettiin. Verkossa ajanvaraus hoituu 24/7 eli juuri silloin, kun itsellesi parhaiten sopii. Riittää, kun tiedät autosi rekisterinumeron ja mittarilukeman.

Ford-merkkihuollossamme autosi on tuttuun tapaan hyvissä käsissä. Tervetuloa huoltoon meille Autokeskukseen!

 

Varaa huolto

Katso kaikki Ford-huollon palvelut

Katso lähimmän Ford-huollon yhteystiedot:

Konala, Helsinki | Tampere