TIEDOTE: Turvallista asiointia Autokeskuksessa (Covid-19) Turvallista asiointia Autokeskuksessa Lue lisää

Helposti ŠKODA-huoltoon 24/7

ŠKODA Service -merkkihuoltoon meille Autokeskukseen vaikka kotisohvalta!

ŠKODA Service -merkkihuollostamme saat kaikki palvelut helposti ja turvallisesti. Voit hoitaa autosi koko huollon vaikkapa kotisohvalta. Näin se toimii!

ŠKODA Service -merkkihuollossamme autosi on tuttuun tapaan hyvissä käsissä, mutta nyt olosuhteisiin kiinnitetään erityistä huomiota.

Kotiovelta kotiovelle

Juuri nyt yhä merkittävämmässä roolissa on ŠKODA Service -merkkihuoltomme nouto- ja palautuspalvelu, jonka voit tilata huoltovarauksen yhteydessä. Kun valitset palvelun, huolto noutaa ja palauttaa autosi sovitun mukaan. Tarvittaessa voit varata huollon ajaksi sijaisauton.

Meillä on myös käytössä huollon 24/7 -palveluautomaatteja, joiden avulla auton voi viedä huoltoon ja hakea huollosta myös liikkeiden aukioloaikojen ulkopuolella.

Turvallisesti huollossa

ŠKODA Service -merkkihuoltomme henkilökunta huolehtii siitä, että huollon aikana auto suojataan asianmukaisesti. Poikkeusoloissa suojaamiseen kiinnitetään erityistä huomiota. Esimerkiksi auton istuimet, ohjauspyörä ja vaihdekeppi suojataan sekä avaimet ja ovenkahvat puhdistetaan.

Kaikissa toimipisteissämme noudatetaan viranomaisohjeita, pidetään turvavälit ja huolehditaan liiketilojen siivouksesta ja pintojen puhdistuksesta. Jokainen taho huolehtii parhaansa mukaan asioinnin turvallisuudesta yhteisen edun hyväksi.

Huoltovideo mekaanikolta

ŠKODA Service CAM tarjoaa palvelun, jossa mekaanikko kuvaa asiakkaalle lyhyen ja informatiivisen videon huollon yhteydessä. Autoilijan älypuhelimeen tulevalla videolla mekaanikko kertoo huollon toimenpiteistä, käy tarkistettavat kohteet läpi sekä ehdottaa mahdollisia lisätöitä tarpeen mukaan kustannusarvioineen.

Asiakkaana voit joko hyväksyä tai hylätä tarjotun lisäpalvelun. Palvelu tuo autoilijoille lisäarvoa näppärässä muodossa ja lisää tutkitusti asiakastyytyväisyyttä.

Varaa huolto verkossa

Kun auto on huollon tarpeessa, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin klikata itsesi nettiin. Verkossa ajanvaraus hoituu 24/7 eli juuri silloin, kun itsellesi parhaiten sopii. Riittää, kun tiedät autosi rekisterinumeron ja mittarilukeman. Järjestelmä kertoo kaiken muun: ajankohtaiset huoltotoimenpiteet, valinnaiset lisäpalvelut, hinnat ja vapaat huoltoajat. Vain rasti ruutuun!

Tervetuloa huoltoon meille Autokeskukseen!

 

Varaa huolto

ŠKODA-määräaikaishuollon asiakasedut

Katso lähimmän ŠKODA-huollon yhteystiedot:

Airport, Vantaa | Konala, Helsinki | Turku