TIEDOTE: Turvallista asiointia Autokeskuksessa (Covid-19) TIEDOTE: Turvallista asiointia Autokeskuksess Lue lisää

KULMAKUNNAN KUNINGAS - UUSI PEUGEOT 2008

Tutustu uuteen huippumoderniin PEUGEOT 2008 SUV -malliin viikonloppunäyttelyssä 5.-6.9.

Tutustu uuteen huippumoderniin PEUGEOT 2008 SUV -malliin, joka tarjoaa uudenlaisen ajoelämyksen. Se on varustettu ainutlaatuisella PEUGEOT i-Cockpit® 3D -ohjaamolla ja uusimmilla ajoavustimilla. Uusi PEUGEOT 2008 SUV antaa vapauden valita kolmen tehokkaan voimalinjan väliltä: täyssähkö, bensiini tai diesel.

Tyyliltään vakuuttava, sulavalinjainen uusi PEUGEOT 2008 on sisätiloiltaan avara ja ajettavuudeltaan erinomainen. Korotettuine maavaroineen ja sopusuhtaisine mittasuhteineen uusi PEUGEOT 2008 kääntää uuden lehden PEUGEOTin historiassa. Aiempaa taaemmas sijoitettu tuulilasi, korkea ikkunalinja, veistoksellisesti muotoiltu konepelti ja etupuskuriin sijoitetut LED-päivävalot - lopputuloksena silmiä hivelevä ja tunteita herättävä, tyylikkään moderni kokonaisuus, joka erottuu muista. Vankkuutta korostavat myös 18” kevytmetallivanteet aerodynaamisine yksityiskohtineen mustan Black Diamond -katon viimeistelessä.

Sinulla on vapaus valita moottori, joka sopii juuri Sinulle:

  • Sähkömoottorilla voit ajaa myös rajoitetun liikkumisen alueilla
  • Polttomoottorivalikoimista löytyy tehokkaita ja suorituskykyisiä moottoreita, jotka kaikki on varustettu Stop&Start -toiminnolla sekä hiukkassuodattimella: BlueHDi-dieselmoottoreita tai PureTech -bensiinimoottoreita, joista PureTech 155 on omiaan urheilulliseen ajoon.

Lue lisää ja lataa hinnasto ja esite täältä: PEUGEOT 2008 SUV

Kiinnostuitko? OTA YHTEYTTÄ