My BMW -sovellus

My BMW -sovellus pitää sinut aina ajan tasalla ajoneuvosi tilasta - muista ladata puhelimeesi!

 

My BMW -sovellus sopii sinulle yhtä täydellisesti kuin BMW:si. Se on suora yhteytesi autoosi ja BMW:n maailmaan, myös silloin kun et ole autossasi. Tarkista BMW:si tila, käytä jotain monista etäohjaustoiminnoista, suunnittele ajomatkasi etukäteen, varaa seuraava huolto tai tutustu BMW:n maailmaan – mukavasti älypuhelimesta käsin.

Varustelusta riippuen My BMW -sovellus mahdollistaa etäpääsytoimintoja, kuten ajoneuvon paikannukset tai ovien lukitsemisen ja avaamisen. Sovelluksen avulla voit lähettää älypuhelimellasi kohdeosoitteita ajoneuvosi navigointijärjestelmälle. Se tarjoaa useita hyödyllisiä toimintoja myös sähköajoneuvoille. Näin esim. ajoneuvon toimintasäde on koko ajan näkyvissä.

Jos sinulla on BMW:n sähköauto tai lataushybridi (tai autossasi on polttoainetoiminen lisälämmitin), voit kytkeä lisälämmittimen päälle etukäteen helposti My BMW -sovelluksen kautta. Sinun tarvitsee vain asettaa lähtöaikasi, niin auto on ajoon lähtiessäsi lämmin ja sen ikkunat ovat jäättömät ja huurteettomat. Voit myös viilentää auton sisätilan sovelluksen avulla samaan tapaan kuin lämmität sen. Ihanteellinen toiminto kuumina kesäpäivinä.

My BMW -sovellus on optimoitu ajoneuvoille valmistusvuodesta 2014 alkaen. Yksittäisten sovellustoimintojen saatavuus riippuu ajoneuvon varustelusta sekä ConnectedDrive-sopimuksesta. Sovellustoimintojen saatavuus voi vaihdella maittain.

MY BMW -SOVELLUKSEN YHTEENVETO

  • Välitön pääsy auton tilatietoihin ja toimintoihin
  • Smart services -palvelut sähköisen liikkuvuuden tueksi
  • Kattavat navigointi- ja karttapalvelut matkojen suunnittelua varten
  • Tarinoita ja ajantasaisia tietoja BMW:n maailmasta
  • Suora yhteys BMW Service -toimipisteeseen
  • Säännölliset päivitykset ja ominaisuuksien laajennukset
  • Sovelluksen käyttö demotilassa myös ilman omaa ajoneuvoa

LATAA JA OTA KÄYTTÖÖN MY BMW -SOVELLUS

My BMW -sovellus on saatavilla sekä iOS- että Android-käyttöjärjestelmille ja se on ladattavissa maksutta Apple Store -sovelluskaupasta tai Google Play -sovelluskaupasta.

 

Voit ladata My BMW -sovelluksen myös käyttämällä alla olevaa QR-koodia: