Sähköinen katumaasturi BYD Tang 4×4 SUV

BYD Tang 4×4 SUV on tilava perheauto, jossa on neliveto, kattava varustelu ja seitsemän istuinta.

Sähköinen ja nelivetoinen katumaasturi

Sähköinen katumaasturi BYD Tang 4×4 SUV on tilava perheauto, jossa on neliveto, kattava varustelu, seitsemän istuinta ja pitkä toimintamatka sähköllä. Tämä sähköinen SUV kiihtyy 0-100 km/h 4,6 sekunnissa ja tehoa siitä löytyy huikeat 509 hv. BYD Tang 4×4 SUV:n 400-528 km (WLTP yhdistetty/kaupunki) toimintamatka sähköllä mahdollistaa sekä arkiajot että myös pidemmät ajomatkat.

BYD Tang 4x4x SUV tekee välittömän vaikutuksen urheilullisella ja houkuttelevalla muotoilullaan, jonka on suunnittelut maailmankuulu automuotoilija Wolfgang Egger.

BYD Tang 4×4 SUV on varustettu eksklusiivisilla premium-nahkaistuimilla. Suuri panoraamalasikatto tarjoaa runsaasti luonnonvaloa matkustamoon. Vastaavasti hämärässä harmoniaa tarjoaa 31 eri sävyyn säädettävä LED-tunnelmavalaistus. Katumaasturi on varustettu useilla uuden sukupolven kuljettajaa avustavilla turvallisuusjärjestelmillä. Näitä ovat esimerkiksi 360 asteen peruutuskamera, 11 ulkotutkaa ja autonomisen ajon ADAS-järjestelmä. BYD:n tavoitteena on tehdä matkastasi aina mukava, rentouttava ja ennen kaikkea turvallinen.

BYD Tang 4×4 SUV:n auton takuu on 6 vuotta tai 150 000 km ja akun takuu 8 vuotta tai 200 000 km.

Lue lisää mallista maahantuojan sivuilta | Katso hinnasto

BYD Tang alk. 74 590 € (sis. toimituskulut 600 €)

Vapaa autoetu 990 €/kk, käyttöetu 915 €/kk

 

Ota yhteyttä BYD-myyntiimme

Katso tästä lähimmän BYD-myynnin yhteystiedot:

Airport, Vantaa | Raisio