TIEDOTE: Turvallista asiointia Autokeskuksessa (Covid-19) Turvallista asiointia Autokeskuksessa Lue lisää

Uusi täyssähköinen ŠKODA ENYAQ iV

Uusi täyssähköinen ŠKODA ENYAQ iV nyt meillä – tervetuloa tutustumaan!

Huippuluokan täyssähköinen katumaasturi

ŠKODA ENYAQ iV on Vuoden Auto Suomessa 2022

Joka solultaan sähköautoksi suunniteltu ENYAQ iV jatkaa voittokulkuaan. Ensimmäistä kertaa Vuoden Auto Suomessa -titteliä kantaa nyt täyssähköauto. ENYAQ iV voitti kärkipaikan myös yleisön suosikkina. Eikä ihme, sillä se tarjoaa kiehtovia näkökulmia moderniin liikkumiseen ja on täynnä nerokasta teknologiaa, jonka avulla voit tutkia uusia paikkoja, seurata unelmiasi ja löytää ilon asioista, jotka tekevät elämästä elämisen arvoisen.

ŠKODA ENYAQ iV on paljon enemmän kuin katumaasturi. ENYAQ iV tuo uudenlaista latausta elämään. Se tarjoaa kiehtovia näkökulmia moderniin liikkumiseen ja on täynnä nerokasta teknologiaa, jonka avulla voit tutkia uusia paikkoja, seurata unelmiasi ja löytää ilon asioista, jotka tekevät elämästä elämisen arvoisen.

Nyt myös 4x4- ja SportLine -mallistot!

ŠKODA ENYAQ 60 iV alkaen 45 165 €

ŠKODA ENYAQ 60 SportLine iV alkaen 48 545 €

ŠKODA ENYAQ 80x 4x4 iV alkaen 56 280 €

Tarkempiin tuotetietoihin ja varustetasoihin pääset tutustumaan maahantuojan sivuilta:

Lisätietoja mallista Katso hinnasto

 

Ota yhteyttä tai varaa koeajo

Katso ŠKODA-myynnin yhteystiedot:

Airport, Vantaa

 

ŠKODA ENYAQ iV -täyssähköautomallisto alkaen 45 165 €, CO₂-päästöllä 0 g/km ja yhdistetyllä EU-kulutuksella (WLTP) 15,8 kWh/100km. ŠKODA ENYAQ iV -täyssähköautomalliston CO₂-päästöt 0 g/km, yhdistetty EU-kulutus (WLTP) 15,8 – 17,7 kWh/100km. Kulutukset ja päästöt määritelty WLTP-testimenetelmän mukaisesti. ŠKODA ENYAQ iV SportLine -mallisto alkaen 48 545 €, CO2-päästöllä 0 g/km ja yhdistetyllä EU-kulutuksella (WLTP) 15,8 kWh/100km. ŠKODA ENYAQ iV 4x4 -mallisto alkaen 56 280 €, CO2-päästöllä 0 g/km ja yhdistetyllä EU-kulutuksella (WLTP) 17,5 kWh/100km. ŠKODA ENYAQ iV -täyssähköautomalliston CO2-päästöt 0 g/km, yhdistetty EU-kulutus (WLTP) 15,8 – 17,7 kWh/100km. Kulutukset ja päästöt määritelty WLTP-testimenetelmän mukaisesti. Kulutukseen ja toimintamatkaan vaikuttavat muun muassa kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Ajoneuvon käyttöön liittyvät suositukset, ominaisuudet ja rajoitteet on eritelty tarkemmin käyttöohjekirjassa. Kuvan auto erikoisvarustein. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €.