TIEDOTE: Turvallista asiointia Autokeskuksessa (Covid-19) Turvallista asiointia Autokeskuksessa Lue lisää

Täyssähköinen Mustang Mach-E

Täyssähköinen SUV-crossover Mustang Mach-E nyt koeajettavissa meillä!

Fordin ensimmäinen täyssähköinen SUV-crossover Mustang Mach-E nyt koeajettavissa meillä!

Esittelyssä Mustang Mach-E: Fordin ensimmäinen täyssähköinen SUV-katumaasturi. Veistoksellista muotoilua, huipputeknologiaa ja jopa 610 km:n toimintamatka yhdellä latauksella.

Mustang Mach-E on täyssähköinen SUV-katumaasturi, joka kaasun polkaisulla kiihtyy välittömästi. GT-mallin kiihtyvyys nollasta sataan kilometriin tunnissa on vain 3,7 sekuntia. Valmistaudu rakastumaan ajamiseen aina uudelleen ja uudelleen.

Saatavilla RWD- tai AWD-mallina. Takuu 5 vuotta / 100 000 km, korkeajänniteakun takuu 8 vuotta / 160 000 km.

Lue lisää maahantuojan sivuilta | Tutustu hinnastoon

 

Varaa koeajo

Ota yhteyttä myyntiimme

Katso tästä lähimmän Ford-myynnin yhteystiedot:

FORDSTORE, HELSINKI  –  TAMPERE


Ford Mustang Mach-E alk. 50.590 € (RWD 75 kWh, CO2-päästöt 0 g/km, sis. toim. kulut 600 €, hinta 2.12.2021 alkaen). Hinta on ilmoitettu valmisteilla olevan autoverolain mukaisesti, jonka mukaan täyssähköautojen autovero tulee poistumaan. Jos laki hyväksytään, se koskee 1.10.2021 lähtien ensirekisteröitäviä autoja. Jos lakia ei hyväksytä, autovero peritään asiakkaalta takautuvasti. Autoverollinen hinta alk. 51.893,93 € (sis. toim. kulut 600 €). Hyödynnettävissä myös sähköautojen hankintatuki. Tiedot ilmoitettu WLTP-mittaustavalla. Sähköenergiankulutus on 16,5–19,5 kWh /100 km (vaihtelee mallin ja akun mukaan). Toimintamatkaan ja sähköenergian kulutukseen voivat vaikuttaa mm. sää- ja ajo-olosuhteet, kuljettajan ajotapa, ajonopeus ja auton kuormaus.

Ford-takuu 5 vuotta / 100 000 km (tai 2 vuotta ilman km-rajaa). Kuvan auto erikoisvarustein.