TIEDOTE: Turvallista asiointia Autokeskuksessa (Covid-19) TIEDOTE: Turvallista asiointia Autokeskuksess Lue lisää Black Friday 27.11. klo 9-18 - tule ja hyödynnä vuoden pimeimmät edut! Black Friday 27.11. klo 9-18 Lue lisää

Turvallista asiointia Autokeskuksessa (Covid-19)

Autokeskus on varautunut koronaviruksen aiheuttamaan poikkeustilanteeseen aktiivisin toimin kaikessa toiminnassaan.

Asiakkaidemme, henkilökunnan ja yhteistyökumppaneidemme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi olemme käynnistäneet aktiiviset toimenpiteet, joista tarkempaa tietoa alla.

  • Jos tunnet hiemankaan oireita tai tiedät olleesi oireilevan/sairastuneen henkilön lähistöllä, pyydämme sinua jäämään kotiin matalalla kynnyksellä. Palvelemme sinua mielellämme puhelimitse ja sähköpostitse. Lisäksi käytettävissäsi on mm. seuraavat palvelut, jotka vähentävät fyysisen asioinnin tarvetta:
  • Lisäksi tartuntariskin minimoimiseksi emme ma 6.4. lähtien ota toimipisteissämme vastaan käteistä. Käytössäsi ovat muut maksuvaihtoehdot, joista voit lukea lisää täältä.
     
  • Kehotamme kaikkia noudattamaan toimitiloissamme 2 metrin turvaväliä muihin. Olemme lisäksi tehostaneet kaikkien pintojen desinfiointia (maksupäätteet, palveluautomaatit, pöytäpinnat, hissit, esittelyautot, huollettavat autot), minkä lisäksi edellytämme sekä henkilökunnaltamme että asiakkailtamme erityisen hyvää käsihygieniaa niin käsien saippuapesun kuin käsidesin käytön kautta. Myymälämme on varustettu käsidesiautomaateilla sekä -irtopulloilla. Luonnollisesti emme kättele missään tilanteissa.

  • Huollon vastaanottotiskit on toimipisteissämme varustettu suojaplekseillä ja automyyjämme käyttävät kasvomaskeja, mikäli näin haluat. Lisäksi tarjoamme kasvomaskin myös sinulle.

  • Sisäisesti olemme siirtyneet kaikissa kumppanitapaamisissa virtuaalitapaamisiin ja kaikki henkilökunnan työmatkat on peruttu. Kaikki ulkomailta palaavat työntekijät jäävät etätöihin 2 viikon ajaksi.

Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja sopeutamme toimenpiteet tarvittaessa vallitseviin suosituksiin ja määräyksiin perustuen. Tiedotamme mahdollisista muutoksista verkkosivuillamme. Katso toimipisteidemme aukioloajat täältä.

Toivomme kaikilta ymmärrystä näinä haastavina aikoina.