TIEDOTE: Turvallista asiointia Autokeskuksessa (Covid-19) Turvallista asiointia Autokeskuksessa Lue lisää

Turvallista asiointia Autokeskuksessa (Covid-19)

Olemme varautuneet koronaviruksen aiheuttamaan tilanteeseen toiminnassamme ja tarjoamme laajat etäasiointimahdollisuudet.

Terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi olemme käynnistäneet aktiiviset toimenpiteet, joista tarkempaa tietoa alla.

  • Jos tunnet hiemankaan oireita tai tiedät olleesi oireilevan/altistuneen/sairastuneen henkilön lähistöllä, pyydämme sinua jäämään kotiin matalalla kynnyksellä. Palvelemme sinua mielellämme puhelimitse ja sähköpostitse.
  • Käytettävissäsi ovat mm. seuraavat palvelut, jotka vähentävät fyysisen asioinnin tarvetta:
  • Lisäksi tartuntariskin minimoimiseksi emme ota toimipisteissämme vastaan käteistä. Käytössäsi ovat muut maksuvaihtoehdot, joista voit lukea lisää täältä.
     
  • Edellytämme kaikkien noudattavan toimitiloissamme vähintään 2 metrin turvaväliä muihin. Olemme lisäksi tehostaneet kaikkien pintojen desinfiointia (maksupäätteet, palveluautomaatit, pöytäpinnat, hissit, esittelyautot, huollettavat autot), minkä lisäksi edellytämme sekä henkilökunnaltamme että asiakkailtamme erityisen hyvää käsihygieniaa niin käsien saippuapesun kuin käsidesin käytön kautta. Myymälämme on varustettu käsidesiautomaateilla sekä -irtopulloilla. Luonnollisesti emme kättele missään tilanteissa.

  • Huollon vastaanottotiskit on toimipisteissämme varustettu suojaplekseillä ja koko henkilökuntamme käyttää kasvomaskeja. Lisäksi edellytämme kasvomaskin käyttöä myös kaikilta asiakkailtamme.

  • Sisäisesti olemme siirtyneet kaikissa mahdollisissa kumppanitapaamisissa virtuaalitapaamisiin ja kaikki henkilökunnan työmatkat on peruttu. 

Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja sopeutamme toimenpiteet tarvittaessa vallitseviin suosituksiin ja määräyksiin perustuen. Tiedotamme mahdollisista muutoksista verkkosivuillamme. Katso toimipisteidemme aukioloajat täältä.

Toivomme kaikilta ymmärrystä näinä haastavina aikoina.