TIEDOTE: Turvallista asiointia Autokeskuksessa (Covid-19) Turvallista asiointia Autokeskuksessa Lue lisää

Turvallista asiointia Autokeskuksessa (Covid-19)

Olemme varautuneet koronaviruksen aiheuttamaan tilanteeseen toiminnassamme ja tarjoamme laajat etäasiointimahdollisuudet.

Terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Koronaviruksen aiheuttaman tilanteen vuoksi tiloissamme onkin käytössä poikkeustoimenpiteet, joista tarkempaa tietoa alla. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja sopeutamme toimenpiteet tarvittaessa. Alueellisen tautitilanteen ja sen mukaisten viranomaismääräysten ja -suositusten johdosta toimipisteidemme välillä saattaa esiintyä eroja alla listattujen toimenpiteiden osalta.

  • Jos tunnet oireita tai tiedät olleesi oireilevan/altistuneen/sairastuneen henkilön lähistöllä, pyydämme sinua jäämään kotiin matalalla kynnyksellä. Palvelemme sinua mielellämme puhelimitse ja sähköpostitse.
  • Käytettävissäsi ovat mm. seuraavat palvelut, jotka vähentävät fyysisen asioinnin tarvetta:
  • Tartuntariskin minimoimiseksi emme ota toimipisteissämme vastaan käteistä. Käytössäsi ovat muut maksuvaihtoehdot, joista voit lukea lisää täältä.
     
  • Noudatamme toimitiloissamme 2 metrin turvavälejä. Olemme lisäksi tehostaneet pintojen desinfiointia (maksupäätteet, palveluautomaatit, pöytäpinnat, hissit, esittelyautot, huollettavat autot), minkä lisäksi edellytämme sekä henkilökunnaltamme että asiakkailtamme erityisen hyvää käsihygieniaa niin käsien saippuapesun kuin käsidesin käytön kautta. Myymälämme on varustettu käsidesiautomaateilla sekä -irtopulloilla. Luonnollisesti emme kättele missään tilanteissa.

  • Huollon vastaanottotiskit on toimipisteissämme varustettu suojaplekseillä ja henkilökuntamme käyttää kasvomaskeja. Suosittelemme vahvasti myös asiakkaita käyttämään maskia meillä asioidessaan.

Katso toimipisteidemme aukioloajat täältä.

Toivomme kaikilta ymmärrystä näinä haastavina aikoina.