TIEDOTE: Muutoksia aukioloihin ja maksukäytäntöihin 6.4. alkaen Muutoksia aukioloihin ja maksukäytäntöihin Lue lisää

Toimenpiteet ja palvelut koronavirustilanteessa

Autokeskus on varautunut koronaviruksen aiheuttamaan poikkeustilanteeseen aktiivisin toimin kaikessa toiminnassaan.

Asiakkaidemme, henkilökunnan ja yhteistyökumppaneidemme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi olemme käynnistäneet aktiiviset toimenpiteet, joista tarkempaa tietoa alla.

 • Jos tunnet hiemankaan oireita tai tiedät olleesi oireilevan/sairastuneen henkilön lähistöllä, pyydämme sinua jäämään kotiin matalalla kynnyksellä. Palvelemme sinua mielellämme puhelimitse ja sähköpostitse. Lisäksi käytettävissäsi on mm. seuraavat palvelut, jotka vähentävät fyysisen asioinnin tarvetta:
 • Lisäksi tartuntariskin minimoimiseksi emme ma 6.4. lähtien ota toimipisteissämme vastaan käteistä. Käytössäsi ovat muut maksuvaihtoehdot, joista voit lukea lisää täältä.
 • 6.4. alkaen palvelemme uusilla aukioloajoilla, jotka ovat voimassa toistaiseksi:
  • Automyynti
   arkisin 10–18
   lauantaisin 10–16
  • Huolto, varaosat ja vauriokorjaamo
   arkisin 8–16
    
 • Emme tällä hetkellä järjestä yleisötapahtumia ja toimitiloissamme kehotamme kaikkia noudattamaan 2 metrin välimatkaa ihmisten välillä. Olemme tehostaneet kaikkien pintojen desinfiointia (maksupäätteet, palveluautomaatit, pöytäpinnat, hissit, esittelyautot, huollettavat autot), minkä lisäksi edellytämme sekä henkilökunnaltamme että asiakkailtamme erityisen hyvää käsihygieniaa niin käsien saippuapesun kuin käsidesin käytön kautta. Luonnollisesti emme kättele missään tilanteissa ja olemme poistaneet käytöstä kaikki kahvi- ja vesiautomaatit.

 • Sisäisesti olemme siirtyneet kaikissa kumppanitapaamisissa virtuaalitapaamisiin ja kaikki henkilökunnan työmatkat on peruttu. Kaikki ulkomailta palaavat työntekijät jäävät etätöihin 2 viikon ajaksi.

Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja sopeutamme toimenpiteet tarvittaessa. Tiedotamme mahdollisista muutoksista verkkosivuillamme. Katso toimipisteidemme aukioloajat täältä.

Toivomme kaikilta ymmärrystä näinä haastavina aikoina.