TIEDOTE: Turvallista asiointia Autokeskuksessa (Covid-19) Turvallista asiointia Autokeskuksessa Lue lisää

Uusi BMW 2-sarjan Active Tourer

Nyt ennakkomyynnissä uusi plug-in hybrid, lanseeraus heinäkuussa 2022.

Uusi BMW 2 sarjan Active Tourer on pian täällä. Ladattava hybridi jopa 92 km:n sähköisellä toimintamatkalla sekä innovatiivisella teknologialla. xDrive –neliveto kulkee käsi kädessä uuden urheilullisen muotoilun kanssa ja yhdessä ne tarjoavat sinulle aidon BMW elämyksen.

BMW 2-sarjan Active Tourer tarjoaa korkealuokkaisen vakiovarustelun ja BMW:lle ominaisen ajamisen ilon jopa 326 hv:n* teholla. Tämä auto on ihanteellinen aktiivisille ihmisille: siitä huolehtivat jopa 1 370 litran tavaratila, tehokas käyttövoima, ajanmukainen design ja huippuluokan tekninen mukavuus. Täysin uuden BMW 2-sarjan Active Tourer -mallin lanseeraus on heinäkuussa 2022. Tekniset tiedot ovat alustavia ja vielä vahvistamattomia.

Lue lisää mallista | Katso hinnastot

BMW 2-sarjan Active Tourer alk. 44.428,35 €

Ota yhteyttä myyntiimme

Kysy lisää BMW-myyjiltämme – katso yhteystiedot

BMW Tampere BMW Hämeenlinna BMW Raisio

BMW 225e xDrive alk. 44.428,35 €, sis. toimituskulut. EU yhd. kulutus 1,2 l/100 km, CO2 päästöt 25 g/km. Sähköinen toimintamatka jopa 92 km. Kulutukset ja päästöt määritelty WLTP  testimenetelmän mukaisesti. Auton kulutukseen ja toimintamatkaan vaikuttavat muun muassa kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli  ja ajo olosuhteet sekä auton kuormaus. Kuvan auto erikoisvarustein.