TIEDOTE: Turvallista asiointia Autokeskuksessa (Covid-19) Turvallista asiointia Autokeskuksessa Lue lisää

Uusi Ford Mondeo Hybrid

Hienostuneempi tapa ajaa - uusi Ford Mondeo Hybrid Autokeskuksesta!

Älykästä teknologiaa

Uudessa Mondeo Hybridissä on sekä perinteinen polttomoottori että sähkömoottori. Järjestelmä vaihtaa automaattisesti voimanlähteestä toiseen tai käyttää molempia, jotta tehon ja taloudellisuuden paras yhdistelmä saavutetaan. Jarrutusenergian talteenottojärjestelmä hyödyntää jopa 90 % energiasta, joka normaalisti menee jarrutuksessa hukkaan, ja käyttää sitä korkeajänniteakun lataamiseen.

Uusi Mondeo on täynnä edistyksellistä teknologiaa, joka helpottaa elämää. Jotkin järjestelmät, kuten aktiivinen vakionopeudensäädin Stop and Go -toiminnolla ja kaistavahdilla, seuraavat jatkuvasti tieolosuhteita, liikennettä sekä ajotapaasi ja reagoivat niihin. Muut hyödylliset toiminnot, kuten mäkilähtöapu ja aktiivinen pysäköintiavustin, puolestaan helpottavat ajamista.

Ford Mondeo on varustettu edistyksellisillä turvajärjestelmillä, jotka on suunniteltu pitämään sinut, matkustajat ja muut tienkäyttäjät turvassa. Törmäyksenestoavustin jalankulkijoiden tunnistuksella auttaa välttämään vaaratilanteita. Lisäksi hätäjarruavustin auttaa saavuttamaan suurimman jarrutustehon hätätilanteessa.

Lue lisää | Katso hinnasto

Esimerkiksi

Mondeo 2.0 187 hv Hybrid Aut. Edition 4-ov suositushinta esim. 35.895 €
Mondeo 2.0 187 hv Hybrid Aut. Edition Wagon suositushinta esim. 36.823 €
Mondeo 2.0 187 hv Hybrid Aut. Edition ST-Line Wagon suositushinta esim. 38.894 €

 

Varaa koeajo tai ota yhteyttä

Katso tästä lähimmän Ford-myynnin yhteystiedot:

FORDSTORE, HELSINKI  –  TAMPERE