TIEDOTE: Turvallista asiointia Autokeskuksessa (Covid-19) Turvallista asiointia Autokeskuksessa Lue lisää

Uusi Nissan Ariya

Täysin sähköinen crossover - nyt ennakkomyynnissä!

NISSAN ARIYA - uusi aika koittaa

Nissan esittelee seuraavan sukupolven crossover-sähköauton. Parhain esimerkki Nissan Intelligent Mobilitysta. Tehty vapauttamaan sisäinen voima. Sinussa. Minussa. Meissä kaikissa. Viemme liikkumisen seuraavalle tasolle kyvyllä, tarkkuudella ja tyylillä.

Valitse oikea ARIYA sinulle

Liiku vapaasti. Toimintamatkan ollessa jopa 533 km*, sinua ei pidättele mikään. Vaihtoehtona on 63 kWh:n ja 87 kWh:n akut ja etu- tai neliveto. ARIYA tarjoaa mahdollisuuden valita kolmesta eri vaihtoehdosta.

Löydä täydellinen vaihtoehto. Mallisto perustuu erilaisiin akun, moottorin ja akselin yhdistelmiin, joten jokaiselle kuljettajalle on olemassa sopiva Nissan ARIYA. Selvitä, mikä versio on paras sinulle.

Nyt ennakkomyynnissä Nissan Ariya 63 ja 87 kWh!

Uusi Nissan Ariya 63 kWh 49.500 € (sis. toim.kulut 600 €)
Käyttöetu alk. 565 € ja vapaa autoetu alk. 610 €

Uusi Nissan Ariya 87 kWh 58.100 € (sis. toim.kulut 600 €)
Käyttöetu alk. 686 € ja vapaa autoetu alk. 730 €

 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Lue lisää Nissan Ariyasta

Katso tästä lähimmän Nissan-myynnin yhteystiedot:

Konala, Helsinki  –  Airport, Vantaa  –  Tampere  –  Raisio

 

*Toimintamatkalukemat perustuvat EU:n lainsäädännön mukaisiin laboratoriotesteihin, ja ne on tarkoitettu eri ajoneuvotyyppien väliseen vertailuun. Tiedot eivät viittaa yksittäiseen ajoneuvoon eivätkä kuulu osana tarjoukseen. Lukemat eivät välttämättä kuvaa todellisia ajossa syntyviä päästöjä. Virallisiin tuloksiin voivat vaikuttaa valinnaiset lisävarusteet, huolto, ajotyyli ja ei-tekniset tekijät, kuten sääolosuhteet. Lukemat on määritetty uuden WLTP-mittaustavan (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) mukaisesti.