Uusi sähköauto BYD Atto3

Uusi Atto3 on kompakti ja tehokas sähkö-SUV laadukkaalla viimeistelyllä.

Uusi sähköauto BYD Atto3

Uusi sähköauto BYD Atto3 on nyt Suomessa! Maailmalla suurta suosiota saanut uusi Atto3 on kompakti ja tehokas sähkö-SUV laadukkaalla viimeistelyllä, sekä modernin tyylikkäällä muotoilulla. Uusi Atto3 on myös BYD:n ensimmäinen sähköauto, joka on rakennettu yhtiön täysin uudelle e-Platform 3.0 -alustalle, joka on suunniteltu erityisesti suorituskykyisille sähköajoneuvoille.

Oletko valmis vaikuttumaan voimasta? Uuden Atto3:n 60 kWh Blade-akku mahdollistaa kiihtyvyyden 0-100 km/h vain 7,3 sekunnissa. Atto3 omaa urheilullisen ja tyylikkään sisätilojen muotoilun, joka tarjoaa ainutlaatuista harmoniaa ja mukavuutta. Istuimet ovat verhoiltu vegaanisella nahkalla. Suuri panoraamalasikatto tuo runsaasti luonnonvaloa matkustamoon. Lisäksi eri sävyihin säädettävät LED-tunnelmavalot luovat hämärässä miellyttävän harmonisen valaistuksen koko matkustamoon.

BYD Atto3:n toimintamatka sähköllä on 420-565 km (WLTP yhdistetty/kaupunki). Atto3:n pitkä toimintamatka tekeekin siitä sopivan sähköauton sekä kaupunkiin että maaseudulle.

BYD Atto3:n auton takuu on 6 vuotta tai 150 000 km ja akun takuu 8 vuotta tai 200 000 km.

Lue lisää mallista maahantuojan sivuilta | Katso hinnasto

Nyt uusi alennettu hinta!

BYD Atto3 alk. 39 290 € (sis. toimituskulut 600 €)

Vapaa autoetu 515 €/kk, käyttöetu 455 €/kk

 

Ota yhteyttä BYD-myyntiimme

Katso tästä lähimmän BYD-myynnin yhteystiedot:

Airport, Vantaa | Raisio