AutoFestarit - Tapahtumia ja tarjouksia pitkin kesää feat. Rapfaija AutoFestarit feat. Rapfaija Lue lisää

Uusi urheilullinen BMW i4

Uudella sporttisella BMW i4 Gran Coupélla ajat 100-prosenttisen sähköisesti - nyt myynnissä!

SÄHKÖINEN. AINUTLAATUINEN. ELEGANTTI.

Uudella sporttisella BMW i4 Gran Coupélla ajat 100-prosenttisen sähköisesti. Paikallisten päästöjen sijaan auto jättää jälkeensä upean vaikutelman: uudelleen muotoiltu keula korostaa auton atleettista luonnetta. Takana on tyylikkäät takavalot, jotka luovat esteettisesti miellyttävän yleisilmeen. Sisätiloissa uusi ohjauspyörän muotoilu ja ambient-tunnelmavalaistus luovat modernia tunnelmaa.

BMW i4 Gran Coupén uusi M-versio on tehokas, tyylikäs ja teknisesti edistyksellinen – kaikkea sitä, mitä odotit, ja vielä enemmän. Urheilullinen BMW i4 M50 tekee lähtemättömän vaikutuksen. Kolme eri ajotilaa varmistavat BMW:n kuuluisan ajamisen ilon kaikissa olosuhteissa. Kahden eDrive-sähkömoottorin yhteisteho on 400 kW eli 544 hv, ja kiihdytys nollasta sataan käy nopeimmillaan 3,9 sekunnissa. Kehuttu xDrive-neliveto, mukautuva M-alusta ja M Sport -jarrut varmistavat tarkan ja dynaamisen ajettavuuden.

Tutustu uuden BMW 4-sarjan Gran Coupén kaikkiin malleihin, varustevaihtoehtoihin, teknisiin tietoihin sekä monenlaisiin leasing- ja rahoitusmahdollisuuksiin!

Lue lisää mallista maahantuojan sivuilta | Katso hinnasto

BMW i4 eDrive35 alk. 56.350 €

Vapaa autoetu alk. 775 €/kk, käyttöetu alk. 715 €/kk

BMW i4 M50 xDrive alk. 67.600 €

Vapaa autoetu alk. 945 €/kk, käyttöetu alk. 885 €/kk

 

Ota yhteyttä myyntiimme

Katso BMW-myyntimme yhteystiedot:

BMW Tampere BMW Hämeenlinna BMW Raisio