Varaa nyt videotapaaminen automyyjän kanssa!

Nyt voit asioida kanssamme helposti videon välityksellä vaikka kotisohvalta - helposti ja turvallisesti

Olemme ottaneet käyttöön autoasiointiasi helpottamaan kätevän videotapaamisen. Nyt voit aloittaa sinulle sopivan uuden auton hakemisen helposti ammattilaisen kanssa.

Pähkinänkuoressa homma toimii näin:

  1. Kun tiedät mistä automerkistä olet kiinnostunut ja mikä toimipisteemme on jatkoasiointia varten sinulle sopivin, tutustu kyseisen osaston automyyjiin. Automerkit, toimipisteet sekä osastojen automyyjät löydät helposti Palveluhakumme kautta. Ne myyjät, joiden kanssa videotapaamisen voi sopia, tunnistat Varaa videotapaaminen -painikkeesta. 
  2. Painikkeen kautta pääset lomakkeelle, johon täytät omien yhteystietojesi lisäksi toivomasi ajan ja aiheen videotapaamiselle.
  3. Myyjä on sinuun mahdollisimman pian yhteydessä ja pääsette sitovasti sopimaan tapaamisajan.
  4. Myyjä lähettää sinulle sähköpostilla linkin tapaamiseen.

Helppoa, eikö totta?

Tapaaminen hoidetaan Microsoft Teams -palvelun välityksellä. Pääset liittymään tapaamiseen suoraan selaimella sovittuna aikana. Sinun ei tarvitse luoda tiliä tai asentaa ohjelmistoja koneellesi. Tarvitset vain toimivan nettiyhteyden ja ajan tasalla olevan selaimen. Tapaaminen onnistuu tietokoneen lisäksi siis myös älypuhelimella tai tabletilla. Tarvittaessa voit pyytää myyjältä lisäohjeita.

Tapaamisen aikana voidaan käyttää ääniyhteyden lisäksi videoyhteyttä sekä ruudunjakoa esimerkiksi tarjouksen läpikäyntiä varten.

Palvelu on toistaiseksi tarjolla vain valittujen uusien autojen myyjien kanssa.