Autokeskus Erä ja Lasku

Maksa huoltosi miten ja milloin haluat – kerralla, vähän myöhemmin tai vähän kerrallaan.

 

Autokeskus erä ja lasku antavat sinulle lisää aikaa huollon, varaosien, lisävarusteiden sekä korjausten maksamiseen.

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Walley:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut palvelut/tavarat itsellesi ennen niiden maksamista. Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla vähintään laskulla näkyvän vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Walley:n kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Walley tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Ensimmäinen lasku on kuluton. Osamaksun korko on 1,66 % kuukaudessa (vuoksikorko 19,9 %). Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Tarvitsetko apua?

Katso vastauksia yleisimpiin kysymyksiin tai ota yhteyttä Walleyn asiakaspalveluun.

Ehdot ja tiedot Walley Laskusta ja Tililuotosta:

Yleiset lasku-, tililuotto- ja osamaksuehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Tietoa Walleyn henkilötietojen käsittelystä. Antamasi henkilötunnus tai luottopäätöstiedot eivät tallennu Autokeskus Oy:n asiakastietorekisteriin.