Autokeskus Erä ja Lasku

Maksa huoltosi miten ja milloin haluat – kerralla, vähän myöhemmin tai vähän kerrallaan.

 

Autokeskus Erä ja Lasku antavat sinulle lisää aikaa huollon, varaosien, lisävarusteiden sekä korjausten maksamiseen.

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Walley:n kanssa.

Walley Laskun/Osamaksun valitsemalla voit tehdä maksun joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle. Käyttääksesi Walley Lasku/Osamaksua tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jota haetaan ostotapahtuman yhteydessä kassalla. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin. Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee ensimmäisen laskun saatuasi tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Norion Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma, mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Tarvitsetko apua?

Katso vastauksia yleisimpiin kysymyksiin tai ota yhteyttä Walleyn asiakaspalveluun.

Ehdot ja tiedot Walley Laskusta ja Tililuotosta:

Yleiset lasku-, tililuotto- ja osamaksuehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Tietoa Walleyn henkilötietojen käsittelystä. Antamasi henkilötunnus tai luottopäätöstiedot eivät tallennu Autokeskus Oy:n asiakastietorekisteriin.