Autokeskuksen Black Friday - vuoden pimeimmät tarjoukset! Autokeskuksen Black Friday Lue lisää

Autokeskus Erä ja Lasku

Maksa huoltosi kerralla tai erissä.

 

Autokeskus Erä ja Autokeskus Lasku antavat Sinulle lisää aikaa huollon, varaosien, lisävarusteiden sekä korjausten maksamiseen.

Voit maksaa ostoksesi kerralla laskulla tai valita kertaluoton, jossa valitset sinulle parhaiten sopivan maksuajan ja kuukausierät. Maksutavat on tarkoitettu ostoksiin, joiden yhteissumma on 30-3000 euroa.

  • Autokeskus Laskulla saat 14 päivää maksuaikaa ostoksillesi. Kun maksat laskun eräpäivään mennessä, et maksa ostoksistasi korkoja tai luottokuluja.
  • Autokeskus Erä on kätevä tapa jakaa ostoksen vaikutusta talouteesi useammalle kuukaudelle. Jos laskun saatuasi haluat maksaa ostoksesi sinulle paremmin sopivalla maksuajalla, voit tehdä laskusta kertaluottosopimuksen osoitteessa bill.collectorpayments.fi
  • Autokeskus Erään ja Autokeskus Laskuun tarvittavaa luottopäätöstä varten sinulta pyydetään kassalla henkilötietojasi. Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen ja vahvistanut ostotapahtuman allekirjoituksellasi, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi tai kotiosoitteeseesi.

Autokeskus Laskulla maksuaikaa

Autokeskus Laskulla saat 14 päivää maksuaikaa ostoksillesi. Kun maksat laskun eräpäivään mennessä, et maksa ostoksistasi korkoja tai luottokuluja. Maksutapa on tarkoitettu ostoksiin, joiden yhteissumma on 30-3000 euroa.

Maksaaksesi Autokeskus Laskulla tarvitset myönteisen luottopäätöksen. Sen hakeminen käy helposti ja nopeasti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea luottopäätöstä, jos olet vähintään 20 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman allekirjoituksellasi, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi tai kotiosoitteeseesi.

Autokeskus Erällä tasoitusta talouteen

Autokeskus Erä on kätevä tapa jakaa ostoksen vaikutusta talouteesi useammalle kuukaudelle. Jos laskun saatuasi haluat maksaa ostoksesi sinulle paremmin sopivalla maksuajalla, voit tehdä laskusta kertaluottosopimuksen osoitteessa bill.collectorpayments.fi. Tällöin valitset verkkopalvelussa sinulle parhaiten sopivan kuukausisumman annetuista vaihtoehdoista ja maksat saamallasi laskulla vain ensimmäisen kuukausierän.

Maksutapa on tarkoitettu ostoksiin, joiden yhteissumma on 30 – 3000 euroa.

Autokeskus Erässä on kyse kertaluotosta, joka tarkoittaa sitä, että saat sen avulla lisää maksuaikaa yhdelle ostotapahtumalle, mutta et sitoudu pysyvään luottosuhteeseen. Luotto hoidetaan sovitun ajan kuluessa maksamalla vähintään sovittu summa kuukausittain. Tutustuthan luottoehtoihin huolellisesti ennen kuin hyväksyt sopimuksen.

Saat kuukausittain laskun ostoksestasi sähköpostiisi tai kotiosoitteeseesi, kunnes luotto on maksettu. Osoitteessa bill.collectorpayments.fi pääset tarkastelemaan maksusuunnitelmaasi ja tarvittaessa siirtämään maksujesi eräpäiviä.

Helpota asiointiasi - nyt on mahdollista tehdä luottokysely ennakkoon!

Lähetä tekstiviesti:
HENKILÖTUNNUKSESI POSTINUMEROSI AUTOKESKUS
numeroon 0404 800 900 ja saat tiedon paluuviestinä

Voit selvittää mahdollisuutesi myönteiseen luottopäätökseen jo ennen ostotapahtumaa yksityisesti tekstiviestillä. Tekstiviestin lähettäminen maksaa normaalin tekstiviestin verran ja vastausviesti on maksuton. Huomaathan, että ennakkoluottopäätös ei ole sitova: se on tarkoitettu helpottamaan asiointiasi liikkeessä, muttei sido sinua tekemään ostosta eikä luotonmyöntäjää myöntämään luottoa.

Maksuajan ja kertaluoton myöntäjänä on Collector Payments Finland Oy. Kertaluoton erämaksun korko on 16,9 % ja luoton kk-maksun veloitus 3,20 € kustakin erästä. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 000 € esimerkkiluotolle tyypillisellä 12 kk maksuajalla on 27,19 %. Luotollinen kokonaissumma on 1127,83 €.

Lisätietoja Autokeskus Erä ja Lasku -maksutavoista

Asiakaspalvelu maksuasioissa

Laskuun, luottopäätökseen ja ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa sinua palvelee Collector Bankin asiakaspalvelu:

Henkilötiedot ja luottopäätös

Autokeskus Erään ja Autokeskus Laskuun tarvittavaa luottopäätöstä varten sinulta pyydetään kassalla henkilötietojasi. Myyjä syöttää tietosi luotonmyöntäjän Collector Payments Finland Oy:n järjestelmään, joka varmistaa osoitetietojesi oikeellisuuden väestötietojärjestelmästä sekä tarkistaa luottotietorekisteristä, onko sinulla maksuhäiriömerkintöjä. Saamaasi luottopäätökseen vaikuttaa myös mahdollinen historiasi Collector Bankin asiakkaana. Jos saat kielteisen luottopäätöksen, voit kysyä tarkemmin sen perusteluista Collector Bankin asiakaspalvelusta. Antamasi henkilötunnus tai luottopäätöstiedot eivät tallennu Autokeskus Oy:n asiakastietorekisteriin.

Luottoehdot

Laskun ja kertaluoton myöntäjä sekä käsiteltävien henkilötietojen rekisterinpitäjä on Collector Payments Finland Oy, PL 79, 00101 Helsinki. Lisätietoja ja muun muassa vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin saat osoitteesta bill.collectorpayments.fi.

Voit tutustua laskun ja kertaluoton yleisiin luottoehtoihin myymälässä tai tallentaa ne itsellesi tästä: yleiset luottoehdot. Katso myös: vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.

Tietosuojatiedot

Käsittelemme ja tallennamme henkilötietojasi maksutapaa koskevan luottohakemuksen käsittelyyn, luottopäätöksen tekemiseen, asiakassuhteen hoitamiseen ja asiakaspalveluun. Tietojen rekisterinpitäjänä on Collector Payments Finland Oy. Tarvitsemme henkilötietojasi, jotta voimme käsitellä hakemuksesi. Pyydettyjen tietojen antamatta jättäminen estää hakemuksen käsittelyn.

Luottohakemuksen tasapuolisen, sujuvan ja luotettavan käsittelyn varmistamiseksi luottopäätöksemme perustuu henkilötietojesi automaattiseen käsittelyyn ja arviointiin. Sinulla on oikeus riitauttaa automaattisesti tehty luottopäätös ja pyytää hakemuksesi käsittelyä uudelleen manuaalisesti. Voit tehdä sen ottamalla yhteyttä Collector Bankin asiakaspalveluun, p. 09 3158 9947.

Voit pyytää omat tietosi Collector Bankin asiakaspalvelusta tai tietosuojasivulta löytyvällä sähköisellä lomakkeella. Lisätietoja omien tietojen tarkistamisesta ja muista oikeuksistasi, henkilötietojen käsittelystä ja automaattisesta päätöksenteosta osoitteessa collector.fi/tietoa-collectorista/tietosuojasta.