Huolto 24/7

Hoida autosi huoltoasiat helposti ja joustavasti mihin kellonaikaan tahansa. Tarjoamme sinulle joukon palveluita, joiden avulla hoidat huoltokäyntiisi liittyvät rutiinit vaivattomasti oman aikataulusi mukaan!

Voit tuoda ja noutaa autosi ilman palvelutiskillä asioimista ja maksaa huollon kätevästi palveluautomaatillamme tai puhelimellasi Klarnan avulla. Meiltä saat myös nouto- ja palautuspalvelun, jolloin noudamme autosi vaikka kotoasi. Muista myös VideoCheck -palvelumme, jossa saat videon autollesi tehdyistä huoltotoimenpiteistä ja mahdollisista jatkotarpeista.  Enää ei voi olla helpompaa huollattaa autoasi!

 

 

Huollon Online-ajanvaraus

Varaa huoltosi 24/7 verkkovarauksemme kautta. Verkkopalvelussamme näet juuri sinulle sopivat vapaat huoltoajat ja huollon hinnan.

Varaa määräaikaishuolto

 

Tuo & Nouda 24/7 -palveluautomaatti

Autokeskuksen Tuo & Nouda 24/7 -palveluautomaatin avulla hoidat autoiluun liittyvät rutiinit mutkattomasti milloin sinulle parhaiten sopii.

Lue lisää

 

Huollon nouto- ja palautuspalvelu

Kätevä nouto- ja palautuspalvelumme hakee autosi huoltoon tai korjaukseen ja palauttaa sen valitsemaasi osoitteeseen. Noutopalvelun voi tilata molempiin suuntiin tai pelkästään toiseen suuntaan.

Lue lisää

 

Klarna – uusi joustava maksuratkaisu

Maksa huoltosi etukäteen, myöhemmin tai pilko maksusi – kaikki joustavasti puhelimellasi.

Lue lisää

 

Huollon VideoCheck

Saat videon autollesi tehdyistä huoltotoimenpiteistä ja mahdollisista jatkotarpeista. Kysy lisää huoltomyyjiltämme!

Lue lisää

 

 

Huollon tarjoukset