banner

VALTUUTETTU KIA-MERKKIHUOLTO

Autokeskus on valtuutettu Kia-merkkihuolto - kokenut ja luotettava valinta. Huollattamalla autosi meillä varmistat sen moitteettoman toiminnan. Määräajoin tehdyt huollot ennaltaehkäisevät tulevaisuudessa suuremmat korjauskustannukset.

Kia-määräaikaishuolto

Määräaikaishuolto on valmistajan määrittelemä auton ajomäärään ja ikään perustuva huolto, jossa käydään läpi auton toimivuuden kannalta olennaiset huoltokohteet. Määräaikaishuollon suorittaminen on myös takuun voimassaolon kannalta välttämätön.

Varaa määräaikaishuolto

Kia-määräaikaishuollon asiakasedut

Teettäessäsi autosi määräaikaishuollon Autokeskuksessa saat useita rahanarvoisia etuja. Klikkaa alta ja tutustu tarjoamiimme etuihin.

Katso edut

Kia-kausihuolto

Kausihuolto on vuosittain suoritettavaksi suositeltu huolto, jossa käydään läpi auton toimivuuden kannalta olennaisia huoltokohteita, tarkistetaan nestemäärät ja yleinen auton kunto. Kausihuollolla varaudut siihen, että autosi toimii talvella ja kesällä turvallisesti ja luotettavasti.

Varaa kausihuolto

Sijaisauto huollon ajaksi

Kun tarvitset sijaisautoa huollon tai korjauksen ajaksi, löytyy Autokeskuksesta ratkaisu tarpeisiisi. Kaikissa Autokeskuksen toimipisteissä on mahdollisuus sijaisautopalveluun. Varaa sijaisautosi samalla kun varaat huollon tai korjauksen.

Lue lisää ja katso hinnasto

Huollon tiepalvelu

Huollon tiepalvelu huolehtii sinusta ja autostasi Suomessa. Mikäli autoosi tulee vika, tulemme avuksesi niin nopeasti kuin mahdollista. Turvallisuutesi ja ajomukavuutesi ovat tärkeimpiä tavoitteitamme 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.

Lue lisää

Huollon lisäpalvelut

Tarjoamme huollon lisäpalveluita huoltopalveluidemme lisäksi. Meiltä löytyvät mm. lentohuolto sekä huollon nouto- ja palautuspalvelu. Tutustu huoltomme monipuoliseen palveluvalikoimaan!

Kaikki palvelut

Valtuutettu Kia-merkkihuolto

Täyden palvelun Kia-merkkihuoltomme palvelee Helsingissä ja Vantaalla. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella. Palvelun laadun takaa ammattitaitoinen, Kia-tuotteisiin erikoistunut ja koulutettu henkilökunta, sekä alan modernein teknologia. Käytämme autollesi suunniteltuja työmenetelmiä, testauslaitteita ja työkaluja sekä ainoastaan Kia-alkuperäisosia.

Valtuutetussa Kia-merkkihuollossamme on valmistajan viimeisin tieto autoosi liittyvistä huoltotarpeista ja -toimenpiteistä. Huollon yhteydessä autosi mahdolliset turvallisuuskampanjat tarkistetaan ja suoritetaan veloituksetta. Säännöllisesti Kia-merkkihuollossa huollettu auto palvelee luotettavasti vuodesta toiseen ja säilyttää paremmin arvonsa.

Me Autokeskuksessa olemme edelläkävijöitä pitkän linjan korjaamotoiminnassa. Meillä on ilo palvella teitä kaikissa Kia-huoltoon liittyvissä asioissa. Varaa sinäkin huoltoaikasi jo tänään!

Kia-merkkihuoltomme palvelee: Helsinki | Vantaa

Kia-huollon edut ja tarjoukset