banner

VALTUUTETTU MITSUBISHI-MERKKIHUOLTO

Autokeskus on valtuutettu Mitsubishi -merkkihuolto - kokenut ja luotettava valinta. Huollattamalla autosi meillä varmistat sen moitteettoman toiminnan. Määräajoin tehdyt huollot ennaltaehkäisevät tulevaisuudessa suuremmat korjauskustannukset.

Mitsubishi-määräaikaishuolto

Määräaikaishuolto on valmistajan määrittelemä auton ajomäärään ja ikään perustuva huolto, jossa käydään läpi auton toimivuuden kannalta olennaiset huoltokohteet. Määräaikaishuollon suorittaminen on myös takuun voimassaolon kannalta välttämätön.

Varaa määräaikaishuolto

Mitsubishi-määräaikaishuollon asiakasedut

Teettäessäsi autosi määräaikaishuollon Autokeskuksessa saat useita rahanarvoisia etuja. Klikkaa alta ja tutustu tarjoamiimme etuihin.

Katso edut

Mitsubishi-kausihuolto

Kausihuolto on vuosittain suoritettavaksi suositeltu huolto, jossa käydään läpi auton toimivuuden kannalta olennaisia huoltokohteita, tarkistetaan nestemäärät ja yleinen auton kunto. Kausihuollolla varaudut siihen, että autosi toimii talvella ja kesällä turvallisesti ja luotettavasti.

Varaa kausihuolto

Sijaisauto huollon ajaksi

Kun tarvitset sijaisautoa huollon tai korjauksen ajaksi, löytyy Autokeskuksesta ratkaisu tarpeisiisi. Kaikissa Autokeskuksen toimipisteissä on mahdollisuus sijaisautopalveluun. Varaa sijaisautosi samalla kun varaat huollon tai korjauksen.

Lue lisää ja katso hinnasto

Huollon rahoitus

Tarjoamme monipuoliset rahoitusvaihtoehdot huollon, varaosien, lisävarusteiden sekä korjausten maksamiseen. Tutustu eri rahoitusvaihtoehtoihimme.

Tutustu

Huollon lisäpalvelut

Tarjoamme huollon lisäpalveluita huoltopalveluidemme lisäksi. Meiltä löytyvät mm. lentohuolto sekä tuo&nouda 24/7 -palveluautomaatti. Tutustu huoltomme monipuoliseen palveluvalikoimaan!

Kaikki palvelut

Valtuutettu Mitsubishi-merkkihuolto

Täyden palvelun Mitsubishi-merkkihuoltomme palvelee Vantaalla. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella. Palvelun laadun takaa ammattitaitoinen, Mitsubishi-tuotteisiin erikoistunut ja koulutettu henkilökunta, sekä alan modernein teknologia. Käytämme autollesi suunniteltuja työmenetelmiä, testauslaitteita ja työkaluja sekä ainoastaan Mitsubishi-alkuperäisosia.

Valtuutetussa Mitsubishi-merkkihuollossamme on valmistajan viimeisin tieto autoosi liittyvistä huoltotarpeista ja -toimenpiteistä. Huollon yhteydessä autosi mahdolliset turvallisuuskampanjat tarkistetaan ja suoritetaan veloituksetta. Säännöllisesti Mitsubishi-merkkihuollossa huollettu auto palvelee luotettavasti vuodesta toiseen ja säilyttää paremmin arvonsa.

Me Autokeskuksessa olemme edelläkävijöitä pitkän linjan korjaamotoiminnassa. Meillä on ilo palvella teitä kaikissa Mitsubishi-huoltoon liittyvissä asioissa. Varaa sinäkin huoltoaikasi jo tänään!

Mitsubishi-merkkihuoltomme palvelee: Vantaa

Mitsubishi-huollon edut ja tarjoukset