TIEDOTE: Turvallista asiointia Autokeskuksessa (Covid-19) Turvallista asiointia Autokeskuksessa Lue lisää
TARJOUKSET VARAA KOEAJO VARAA HUOLTO YHTEYS­TIEDOT

Helposti ja nopeasti Nissan-huoltoon 24/7

Nissan-merkkihuoltoon meille Autokeskukseen vaikka kotisohvalta!

Nissan-merkkihuollostamme saat kaikki palvelut helposti ja turvallisesti. Voit hoitaa autosi koko huollon vaikkapa kotisohvalta. Näin se toimii!

Nissan-merkkihuollossamme autosi on tuttuun tapaan hyvissä käsissä, mutta nyt olosuhteisiin kiinnitetään erityistä huomiota.

Kotiovelta kotiovelle

Juuri nyt yhä merkittävämmässä roolissa on Nissan-merkkihuoltomme nouto- ja palautuspalvelu, jonka voit tilata huoltovarauksen yhteydessä. Kun valitset palvelun, huolto noutaa ja palauttaa autosi sovitun mukaan. Tarvittaessa voit varata huollon ajaksi sijaisauton.

Meillä on myös käytössä huollon 24/7 -palveluautomaatti, jonka avulla auton voi viedä huoltoon ja hakea huollosta myös liikkeiden aukioloaikojen ulkopuolella.

Huoltovideo mekaanikolta

Autokeskuksen VideoCheck on täysin uusi palvelu, joka kertoo havainnollisen videoraportin muodossa mitä autollesi todella kuuluu. Videolla ammattitaitoinen mekaanikkomme näyttää mahdolliset havainnot autosi kunnostusta vaativista kohteista ja ehdotukset niiden korjaamiseksi.

Varaa huolto verkossa

Kun auto on huollon tarpeessa, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin klikata itsesi nettiin. Verkossa ajanvaraus hoituu 24/7 eli juuri silloin, kun itsellesi parhaiten sopii. Riittää, kun tiedät autosi rekisterinumeron ja mittarilukeman.

Tervetuloa huoltoon meille Autokeskukseen!

 

Varaa huolto

Katso kaikki Nissan-huollon palvelut

Katso tästä lähimmän Nissan-huollon yhteystiedot:

Konala, Helsinki - Airport, Vantaa - Tampere - Raisio - Turku