Autohuuma-viikot 10.-25.3. - kevään parhaat tarjoukset Autohuuma 10.-25.3. Lue lisää
TARJOUKSET VARAA KOEAJO VARAA HUOLTO YHTEYS­TIEDOT

Turvallista asiointia Autokeskuksessa (Covid-19)

Olemme varautuneet koronaviruksen aiheuttamaan tilanteeseen toiminnassamme ja tarjoamme laajat etäasiointimahdollisuudet.

Terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Koronaviruksen aiheuttaman tilanteen vuoksi tiloissamme onkin käytössä poikkeustoimenpiteet, joista tarkempaa tietoa alla. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja sopeutamme toimenpiteet tarvittaessa. Alueellisen tautitilanteen ja sen mukaisten viranomaismääräysten ja -suositusten johdosta toimipisteidemme välillä saattaa esiintyä eroja alla listattujen toimenpiteiden osalta.

  • Jos tunnet oireita tai tiedät olleesi oireilevan/altistuneen/sairastuneen henkilön lähistöllä, pyydämme sinua jäämään kotiin matalalla kynnyksellä. Palvelemme sinua mielellämme puhelimitse ja sähköpostitse.
  • Käytettävissäsi ovat mm. seuraavat palvelut, jotka vähentävät fyysisen asioinnin tarvetta:
  • Tartuntariskin minimoimiseksi emme ota toimipisteissämme vastaan käteistä. Käytössäsi ovat muut maksuvaihtoehdot, joista voit lukea lisää täältä.
     
  • Olemme lisäksi tehostaneet pintojen desinfiointia (maksupäätteet, palveluautomaatit, pöytäpinnat, hissit, esittelyautot, huollettavat autot), minkä lisäksi edellytämme sekä henkilökunnaltamme että asiakkailtamme erityisen hyvää käsihygieniaa niin käsien saippuapesun kuin käsidesin käytön kautta. Myymälämme on varustettu käsidesiautomaateilla sekä -irtopulloilla. Luonnollisesti emme kättele missään tilanteissa.

 

Katso toimipisteidemme aukioloajat täältä.

Toivomme kaikilta ymmärrystä näinä haastavina aikoina.