FORD-MÄÄRÄAIKAIS­HUOLLON ASIAKASEDUT

Teettäessäsi autosi määräaikaishuollon Autokeskuksessa saat useita rahanarvoisia etuja!

Teettäessäsi autosi määräaikaishuollon Autokeskuksessa saat seuraavat edut:

Ford-huollon tiepalvelu vuodeksi veloituksetta

Huollon tiepalvelu huolehtii sinusta ja autostasi Suomessa. Mikäli autoosi tulee vika, tulemme avuksesi niin nopeasti kuin mahdollista. Turvallisuutesi ja ajomukavuutesi ovat tärkeimpiä tavoitteitamme 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.

LUE LISÄÄ

Lasinpesunestesäiliön täyttö veloituksetta

Täytämme autosi lasinpesunestesäiliön määräaikaishuollon yhteydessä.

Koritarkastus veloituksetta

Fordisi koritakuu säilyy, kun auton kori on tarkastettu vuosittain.

Katsastuspalvelu vain 50 €

Hoidamme katsastuksen puolestasi joustavasti ja vaivattomasti määräaikaishuollon yhteydessä. Palvelu sisältää katsastustarkistuksen, tarvittavat päästömittaukset, katsastuksessa käytön ja vuositarkastusmaksun.

Nouto- ja palautuspalvelu vain 50 €

Voit toimittaa autosi vaivattomasti huoltoon noutopalvelun avulla. Noudamme autosi huoltoon ja palautamme sen takaisin huollon jälkeen. Varaa noutopalvelu huoltovarauksen yhteydessä. Tarkista palvelun saatavuus asuinpaikkakunnallasi osoitteesta carcare.fi.

Autokeskus Vahinkoetu veloituksetta

Tarjoamme vahinkoedun alle 3 vuotiaille FORD-autoille, joissa on voimassaoleva FORD Vakuutus.

Autokeskus Vahinkoetu antaa kaskovahingon sattuessa FORD Vakuutuksen ja Autokeskuksen yhteiselle asiakkaalle myös taloudellista turvaa. Autokeskus kattaa vahinkoasiakkaan omavastuuosuutta 100 euroon saakka yhteisesti sovittujen ehtojen täyttyessä.

Autokeskus Vahinkoetu on voimassa 12 kuukautta kerrallaan vauriokorjauksesta tai huolto-ohjelman mukaisen määräaikaishuollon suorittamisesta Autokeskuksessa. Etu kattaa yhden vahingon omavastuuosuuden vähennyksen voimassaolon aikana (vahinkoetu ei koske tuulilasivahinkoja).

 

VARAA FORD-HUOLTO

Edut voimassa Ford-määräaikaishuollon yhteydessä.