Markkinointiviestit

Suostumukseesi perustuva suoramarkkinointi

Käsittelemme henkilötietoja markkinointitarkoituksiin ja markkinointikohderyhmien muodostamiseen, omien tuotteiden ja palveluiden myymiseen, suoramarkkinointiin ja asiakastyytyväisyyskyselyihin. Henkilötietojen avulla voimme personoida ja kohdentaa tarjontaa, jonka uskomme kiinnostavan rekisteröityä. 

Jos olet antanut suostumuksesi, voimme käsitellä sähköpostiosoitettasi ja puhelinnumeroasi ja lähettää uutiskirjeitä ja markkinointimateriaalia muokattuna erityisesti sinua varten. Saatamme siten muokata tarjouksiamme perustuen hallussamme oleviin tietoihin, kuten aiemmat ostoksesi, ja muilta lähteiltä saatuihin tietoihin demografiatietojen osalta.

Rekisteröidyillä on oikeus pyytää tekemään muutoksia hänestä tallennettuihin tietoihin ja hänen antamansa markkinointiluvan laajuuteen. Hänellä on myös oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramainontaan sekä mielipide- ja markkinatutkimukseen. Voit peruuttaa suostumuksesi ja vastustaa profilointia koska tahansa ottamalla meihin yhteyttä tai peruuttamalla saamasi uutiskirjeen siitä löytyvän linkin kautta. Muutos-, kielto- ja korjauspyynnöt voi muuten lähettää osoitteeseen [email protected]. Kielto-oikeus ei koske asiakaspalveluviestintää, esimerkiksi viestintää auton huoltoon tai korjaukseen liittyen, tai viestintää, joka liittyy autojen turvallisuuteen.

Autokeskus käyttää markkinoinnissa ulkopuolisia palveluntarjoajia, jotka käsittelevät rekisteröityjen yhteystietoja markkinointiin. Näitä tietoja ei tallenneta pysyvästi Autokeskuksen rekistereihin.

Markkinointia varten tarpeellisia henkilötietoja säilytetään niin pitkään, kun rekisteröity on markkinoinnin kohteena, eikä rekisteröity ole peruuttanut sähköiseen suoramarkkinointiin antamaansa suostumusta tai peruuttanut markkinointiin antamaansa suostumusta, tai rekisteröity ei ole vastustanut häntä koskevien henkilötietojen käyttämistä markkinointia varten. 

Poistamme tiedot liittyen profiiliisi kun asiakastiedot poistetaan, kun taas tiedot koskien tilin yhteyshenkilöä ja laskutusmateriaalia säilytetään viiden vuoden ajan, jotta voimme käsitellä tulevia pyyntöjä ja noudattaa soveltuvaa kirjanpitolainsäädäntöä. Poistamme tai anonymisoimme tiedot liittyen ostamiisi tuotteisiin ellet ole ostanut tai tilannut mitään viiteen vuoteen.

Tarkempaa tietoa löydät rekisteriselosteestamme täältä.