Markkinointiviestit

Suostumukseesi perustuva suoramarkkinointi

Jos olet antanut suostumuksesi, voimme käsitellä sähköpostiosoitettasi ja puhelinnumeroasi ja lähettää uutiskirjeitä ja markkinointimateriaalia muokattuna erityisesti sinua varten. Saatamme siten muokata tarjouksiamme perustuen hallussamme oleviin tietoihin, kuten aiemmat ostoksesi, ja muilta lähteiltä saatuihin tietoihin demografiatietojen osalta. Voit peruuttaa suostumuksesi ja vastustaa tällaista profilointia koska tahansa ottamalla meihin yhteyttä alla kuvatulla tavalla, tai peruuttamalla saamasi uutiskirjeen.

Poistamme tiedot liittyen profiiliisi kun asiakastiedot poistetaan, kun taas tiedot koskien tilin yhteyshenkilöä ja laskutusmateriaalia säilytetään viiden vuoden ajan, jotta voimme käsitellä tulevia pyyntöjä ja noudattaa soveltuvaa kirjanpitolainsäädäntöä. Poistamme tai anonymisoimme tiedot liittyen ostamiisi tuotteisiin ellet ole ostanut tai tilannut mitään viiteen vuoteen.

Voit pyytää muuttamaan, siirtämään rajoittamaan tai poistamaan henkilötietojasi tämän henkilötietopyyntölomakkeen kautta. Henkilöllisyys tullaan tarvittaessa varmentamaan.

Voit pyytää pääsyä henkilötietoihisi ja niiden poistamista myös missä tahansa Autokeskus-myymälässä, otathan kuvallisen henkilöllisyystodistuksen mukaan.