BMW-sähköautot

Tutustu sähköautoihin, jotka tekevät elämästä helpompaa ja herättävät huomiota tien päällä.

BMW:n sähköautot

Tutustu sähköautoihin, jotka tekevät elämästä helpompaa ja herättävät huomiota tien päällä. Täysin sähköinen liikkumistapa voi avata ovia uusille mahdollisuuksille – asuinpaikastasi riippumatta. BMW tarjoaa upean malliston, josta löydät takuulla omiin tarpeisiisi sopivan.

Lue lisää BMW-sähköautomalleista:

 

BMW iX1

Ensimmäinen täysin sähköinen BMW SUV X1-sarjassa. Toivottu ja kaivattu SUV sinulle, joka haluat yhdistää tulevaisuuden polttoaineen ja nykyhetken tilantarpeen, mukavuuden ja ajamisen ilon. Auton toimintasäde on jopa 483 km.

BMW iX3

Täydellinen SUV perheelle. Urheilullinen ja käytännöllinen voimanpesä, jonka toimintasäde on jopa 460 km ja jossa on 286 hv. Tämä auto tekee matkasta jalkapallotreeneihin, ostoksille tai luontoa ihailemaan enemmän kuin pelkän siirtymisen paikasta toiseen.

BMW i4

Verraton voimapesä, jossa on asennetta. Kevyt rakenne, virtaviivainen design ja jopa 590 km:n toimintasäde. Todellinen katseenvangitsija. Päivitä auto 544 hevosvoiman M-malliin ja anna vauhdin puhua puolestaan.

BMW iX

Auto joka sinun on koettava. Tulevaisuuden ikoni, joka antaa jopa 630 km:n toimintasäteellään elämälle tien päällä uudenlaista sisältöä. 

BMW i5

Tervehdi historian ensimmäistä täyssähköistä BMW 5-sarjan Sedania. Vaikuttavalla suorituskyvyllä, edistyneellä tekniikalla ja maagisella ajomukavuudella pitkilläkin matkoilla tämä sähköauto on sinulle, joka et tyydy tavanomaiseen.

BWW i7

Koe luksuslounge pyörillä. Auto sinulle, joka viihdyt parhaiten takaistuimella. Täällä voit nauttia hämmentävän suuresta 31 tuuman näytöstä sekä tähdenlennosta panoraamalasikaton läpi. Sähköinen toimintasäde jopa 600 km.

Tutustu koko BMW-mallistoon

Varaa koeajo

Pyydä tarjous tai kysy lisää BMW-myyjiltämme – katso yhteystiedot

BMW Tampere BMW Hämeenlinna BMW Raisio