Viikonloppunäyttely 23.-24.3. Autokeskus Raisiossa ja Hämeenlinnassa Viikonloppunäyttely Raisio ja Hämeenlinna Lue lisää

Pesu- ja puhdistuspalvelut

Tarjoamme erilaisia auton pesu- ja puhdistuspalveluita. Käsipesu-, vahaus- ja sisäpuhdistuspalvelut löytyvät kaikista toimipisteistämme.
Käsinpesu

Käsinpesu-, vahaus- ja sisäpuhdistuspalvelut löytyvät kaikista toimipisteistämme. Palveluiden sisältö vaihtelee toimipisteittäin.

Pesuhinnasto 2019

Käsinpesu (päälipesu, kynnysten kuivaus) 25 €

Sisäpuhdistus henkilöautot (mattojen puhdistus, imurointi, muoviosien pyyhintä, ikkunoiden puhdistus) 48 €

Sisäpuhdistus matkailuautot (mattojen puhdistus, imurointi, muoviosien pyyhintä, ikkunoiden puhdistus) 60 €

Verhoilupesu alk. 120 €

Kovavahaus (sisältää pesun) alk. 149 €

Kestopinnoite (lisäksi kiilloitus) 299 €

Nano Ceramic Käsittely (lisäksi kiilloitus, ei Tre) 800 €

Kiilloitus alk. 145 €

Moottoritilan pesu alk. 38 €

Nahkapenkkien balsamointi (suositellaan ensin puhdistusta, ei Tre) 79 €

Otsonointi hajunpoisto alk. 60 €

Pesukatu

Autokeskus Airportissa sinua palvelee pesukatu, jossa ei tarvitse jonottaa, sillä se pesee jopa 66 autoa tunnissa ympäristöystävällisyyttä unohtamatta!

Kiillotuspesuun sisältyy pesukadun kaikki ominaisuudet, mukaan lukien kiillotus pehmoharjoilla. Voit valita myös pehmoharjapesun tai harjattoman pesun ja näihin lisäksi vahan tai alustapesun. Erikoispesuohjelmat suksiboxi- ja pick up-autoille. Pesukatumme pehmoharjapesuissa auto pestään aina ennen harjausta harjattomasti, jolloin hiekka ja lika eivät naarmuta auton maalipintaa.

Pesukatumme pesee henkilö- ja hyötyajoneuvot, joiden maksimikorkeus on 2,35 m ja maksimileveys on 2,30 m.

Voit maksaa autopesun Autokeskuksen pesukortilla, käteisellä sekä yleisillä pankki- ja luottokorteilla. Saat 10, 20, 30 tai jopa 50 kerran sarjapesut edullisemmin. Säästät aikaa, kun lataat Autokeskuksen pesukortille saldoa etukäteen toimipisteessämme.

Katso hinnasto (pdf)

Konalassa sinua palvelee yhteistyökumppanimme pesukatu, joka sijaitsee autotalon läheisyydessä ja pesee autot nopeasti ja laadukkaasti.