TIEDOTE: Turvallista asiointia Autokeskuksessa (Covid-19) TIEDOTE: Turvallista asiointia Autokeskuksess Lue lisää

Tuulilasit ja kiveniskeymän korjaukset

Tuulilasit ja kiveniskeymän korjaukset

Vaihdamme rikkoutuneet tuulilasit ja korjaamme kiveniskemät. Teemme työt varmalla ammattitaidolla ja alkuperäislaadulla. Kaikilla vaihtamillamme tuulilaseilla on takuu. Onko autossasi lasivakuutus? Kiveniskeymä kannattaa korjata ajoissa, jolloin säästyt tuulilasin vaihdolta. Teemme yhteistyötä kaikkien Suomessa toimivien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Varsinkin syksyllä ja keväällä nastarenkaiden vaihtoajan tai tiellä olevan sepelin vuoksi tuulilasiin saattaa tulla helpostikin lentävän kiven, nastan tai muun kovan esineen osumasta johtuva iskeymä. Jos iskeymä on alle 15 mm halkaisijaltaan, se kannattaa korjata mahdollisimman nopeasti, jotta tuulilasiin ei tulisi halkeamaa – halkeamaa ei voi korjata kuin vaihtamalla koko tuulilasin. Myös halkaisijaltaan suurempien kiveniskeymien korjauksesta kannattaa pyytää korjausarvio ja selvittää onko korjaaminen mahdollista, sillä kiveniskemän korjaaminen on aina edullisempaa kuin koko tuulilasin vaihtaminen.

Kiveniskemä tuulilasissa – mitä teen?

Kun huomaat kiveniskemän tuulilasissa, pyri mahdollisimman nopeasti estämään kosteuden ja lian pääsy kiveniskemään. Se onnistuu peittämällä iskeymäkohta esimerkiksi läpinäkyvällä teipillä. Varaa sen jälkeen heti aika kiveniskemän korjaukseen.

Kiveniskemän korjaus alkaen 55 € / 1 kpl

Mikäli samalla kerralla korjataan useampia kiveniskemä, maksavat ensimmäisen iskemän jälkeen korjattavat iskemien korjaukset 30 € / kpl. Hinnat on laskettu max. 15 mm halkaisijan kiveniskemän mukaan.

Miksi hankkisit uuden tuulilasin meiltä?

Olemme uusineet tuulilaseja jo useiden vuosien ajan mm. kaikkiin Autokeskuksen lasinvaihtoa vaativiin vaihtoautoihin automerkistä riippumatta. Voit siksi luottaa ammattitaitoomme kaikissa tuulilasiasennuksiin liittyvissä asioissa.

Takuuasennus: Myymillämme ja vaihtamillamme tuulilaseilla on takuu asennus- tai valmistusvirheiden varalta. Voit siis luottaa siihen, että saat aina takuulla uuden kestävän tuulilasin. Kysy lisää asennus- ja valmistusvirhetakuusta tuulilasipalvelustamme.

Alkuperäislaatua: Myymämme tuulilasit on valmistanut Pilkington, joka valmistaa tuulilaseja autoteollisuudelle ja autotehtaille - ne ovat siis samaa laatutasoa kuin autosi alkuperäinen tehtaalla asennettu tuulilasi.

Ammattitaitoinen asennus: Tuulilasiasentajamme ovat vaihtaneet satoja tuulilaseja, joten lasinvaihto tapahtuu varmalla ammattitaidolla. Asentajiemme jatkuva koulutus varmistaa uusimpien ja kehittyneimpien lasinvaihtotekniikoiden käytön.

Sijaisauto lasinvaihton ajaksi: Kun tuot autosi tuulilasin vaihtoon, saat vaihdon ajaksi sijaisauton (kokoluokka A) veloituksetta. Sijaisauton käyttöön sisältyy myös polttoaine 100 kilometrin ajoa varten.

 

Teemme kiveniskeymän korjauksia ja tuulilasin vaihtoja kaikissa toimipisteissämme.

Kysy hinta-arvio tai varaa aika tästä